Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Kā kopā sasniegt spēcīgu orgasmu - seksīgu Valentīndienas dāvanu ieteikumi!

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Mobilajās iepazīšanās lietotnēs atkal strauji attīstās Vienradža meklējumi. Lai padarītu dzīvi interesantāku, pāri meklē trešo. Tā ir skaidra zīme, ka līdz ar ziemu nāk alkas pēc dažādības. Valentīna dienā mīļotais gaida nelielu pārsteigumu. Seksuālās emocijas ir mūžīgas!

Dāvanu ieteikums #1

SPĒLĒJIES AR MANI-klitoru stimulējošs un erekciju paildzinošs gredzens + Horny Jar jutekliskā orgasma krēma

Foto: Publicitātes foto

SPĒLĒJIES AR MANI -komplekts aizrauj un uzkurina kaisli. Komplektā ietilpst vibrējošs Zeus dzimumlocekļa gredzens un Horny Jar klitora orgasma krēms jeb tā sauktais Lusty Jar. Uzklājiet orgasma krēmu uz klitora un iemasējiet to. Viņas sulas sāks plūst un mīļotā jutīsies uzbudināta.... Uzlieciet Zeus dzimumlocekļa gredzenu un ieslēdziet to. Sieviete ir gatava un gaida, kas notiks tālāk.

Dāvanu ieteikums #2

DĀVANU KOMPLEKTS 14 MĪLESTĪBAS DIENAS

Foto: Publicitātes foto

Rūķi ierodas ne tikai decembrī! Dāvanu komplekts “14 mīlestības dienas” ir pārsteigumu kalendārs ar 14 logiem pieaugušajiem. Aiz katra loga gaida orgasma pilns pārsteigums.

Dāvanu ieteikums #3

DĀVANU KOMPLEKTS- “SALDAIS VALENTĪNS” SIEVIETĒM

Foto: Publicitātes foto

Dāvanu komplekts Saldais Valentīns neatstās sievieti vienaldzīgu. Sāciet kaisles nakti ar mīlas dzērienu. Iejauciet 7-15 spāņu mušas gabaliņus tējā vai citā dzērienā. Spāņu mušu jau gadsimtiem ilgi izmanto kā sieviešu afrodiziaks. Ļaujiet mīlestības eliksīram ievilkties. Pēc tam dodieties uz guļamistabu. Uzklājiet MagicPower orgasma krēmu uz klitora, maigi iemasējiet to un ļaujiet savai dāmai uzbudināties. Ieslēdziet Denzel vibratoru un kārtīgi samīļojiet viņas klitoru.

Dāvanu ieteikums #4

DUBULTO SIKSNU SAVIĻŅOJUMS -ON DILDO NUDE- tiem, kas alkst dažādības

Foto: Publicitātes foto

Izstrādāts dubultai penetrācijai, ļoti mīksts palīglīdzeklis! Strap-on nodrošina autentiskas sajūtas un padara vīrieti par supermenu gultā. 13,5 cm garais korpuss ir īstais izmērs anālo prieku baudīšanai.















Dāvanu ieteikums #5

YONI OLA ORGASMA UN GARĪGĀ SPĒKA UZLABOŠANAI

Foto: Publicitātes foto

Yoni ola stiprina iegurņa un dibena muskuļus, vienlaikus, ļaujot sajust dārgakmeņa dziedinošo un garīgo iedarbību, kas sievieti savieno ar viņas sievišķību. Kā bonusu saņemat spēcīgākus orgasmus.

Dāvanu ieteikums #6

KAISLES UN BAUDAS BUMBA SIEVIETĒM

Foto: Publicitātes foto

Kaislīgo palīglīdzekļu komplektā “Kaisles un baudas bumba sievietēm” atradīsiet palīgus, kas paaugstinās viņas libido un ļaus izbaudīt orgasmu. Komplektā ietilpst iekāres veicinošas seksa gumijas, orgasma krēms, vibrators un lubrikants.

Dāvanu ieteikums #7

SIEVIETES NERĀTNO ORGASMU KOMPLEKTU

Foto: Publicitātes foto

Sevis un sava mīļotā palutināšanai atradīsi pārsteiguma komplektu e-veikalā.

Mēs piegādājam to diskrēti iepakotu bez atsauces uz iepakojuma saturu vai avotu.

Lustīgus priekus!

Tavs,

Melns Kakis

Foto: Publicitātes foto
CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu