Vardarbībā pret sievu vainotais Kristaps Strūbergs pamet grupu "Singapūras satīns" (4)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Uz lielveikala jumta koncertu sniedz grupa "Singapūras satīns"
Foto: Uz lielveikala jumta koncertu sniedz grupa "Singapūras satīns" Foto: Jānis Škapars/TVNET

Grupas "Singapūras satīns" dalībnieks Kristaps Strūbergs, kurš pērn tika vainots vardarbībā pret sievu un savu bērnu māti Mairitu Rosicku, nācis klajā ar paziņojumu, ka pamet dalību grupā.

"Mani draugi! Līdzbiedri, atbalstītāji! Un arī citādi domājošie! Kā jūs zināt, jau gandrīz gadu esmu "ierauts" publiskā privāto lietu kārtošanā ar manu bijušo sievu Mairitu, kura man radījusi "sievu sitēja" tēlu, un man nesaprotamu iemeslu dēļ turpina to darīt no jauna. Tāpat kā pērn, arī tagad varu tikai atkal atkārtot:

es neesmu sitis savu sievu un neesmu vērsis pret viņu nekādu vardarbību...

Diemžēl šie publiskie paziņojusi ietekmē arī visu mūsu grupu. Tādi virsraksti kā ""Singapūras satīns" dalībnieka sieva cīnās pret vīra vardarbība" met ēnu uz visu grupu, kurā bez manis ir vēl septiņi dalībnieki - radot iespaidu, ka viņi mani piesedz. Es labi apzinos, ka šāda publicitāte grupas attīstībai un radošajam garam dod triecienu, kas traucē radīt jaunas dziesmas un rada nepatiesu iespaidu par visu grupu.

Kristaps Strūbergs nav viss "Singapūras satīns" un "Singapūras satīns" nav tikai Kristaps Strūbergs. Tāpēc, lai izbeigtu grupas saistīšanu ar manām personīgajām problēmām, es no šī brīža līdz mēs atrisināsim savas attiecības, aizeju no dalības grupā "Singapūras satīns".

Maniem muzikālajiem kolēģiem grupā ir lieli un radoši plāni, kurus es negribu sagraut. Es tiešām vēlu, lai "Singapūras satīns" sasniedz jaunus muzikālus augstumus. Šobrīd bez manis. Tikmēr es turpināšu savu cīņu," vietnē "Instagram" raksta Strūbergs.

Šis paziņojums izskanējis neilgi pēc viņa bijušās sievas Mairitas Rosickas intervijas TVNET Grupas tiešsaistes žurnālam "Klik", atklājot iepriekš neizskanējušas detaļas par abu attiecībām.

Jau ziņots, ka Strūberga sieva un divu dēlu māte Mairita Rosicka pērn vietnē "Twitter" rakstīja, ka aiziet no vardarbīgām attiecībām, un lūdza sabiedrības finansiālu atbalstu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu