Mairim Briedim ievērojami pieaudzis "Instagram" sekotāju skaits (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Zane Bitere/LETA

Kopš bokseris Mairis Briedis sociālajos tīklos dažādos veidos cenšas pievērst "YouTube" zvaigznes Džeika Pola uzmanību, ievērojami pieaudzis latvieša profila sekotāju skaits "Instagram" platformā.

Briedis uz kājas uztetovējis Pola vārdu, veltījis viņam hip-hop dziesmu, solījis miljoniem lielu honorāru par uzvaru savstarpējā duelī, kā arī citādi centies pievērst ASV slavenā "jūtubera" uzmanību.

"Instagram" platformā Brieža sekotāju skaits strauji pieaug. Piektdien, 4. februārī, latviešu bokserim ir jau 725 tūkstoši sekotāju. Vēl dienu iepriekš Briedim bija par aptuveni 100 tūkstošiem sekotāju mazāk.

Savukārt pērn rudenī Latvijas bokserim "Instagram" bija aptuveni 90 tūkstoši, bet 2018. gada pavasarī 65 tūkstoši.

Pols aizvadījis piecas cīņas profesionālā boksā, trīs no tām 2021. gadā. Par pērn trim ringā izcīnītajām uzvarām "jūtūberis" nopelnījis aptuveni 40 miljonus ASV dolāru (apmēram 35 miljoni eiro), liecina "Forbes" aplēses.

Aptuveni vēl piecus miljonus ASV dolāru Pols pērn nopelnījis ar saturu "YouTube" kanālā, kam ir 20,4 miljoni sekotāju, bet "Instagram" vietnē viņam ir 18,7 miljoni sekotāju.

"Forbes" aplēses liecina, ka Pols ar 45 miljonu dolāru peļņu varētu būt starp Top 20 pelnošākajiem sportistiem 2021. gadā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu