Latvijas slavenākais brazīlietis Felipe pārņēmis kādu sliktu ieradumu no latviešiem (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigzne, brazīlietis Felipe Gabriels nonācis pie secinājuma, ka uz Brazīliju līdzi paņēmis kādu kaitīgu ieradumu, ko ieguvis Latvijā. 

"Starp citu, pirms dzīvošanas Latvijā es vispār neizmantoju alkoholu. Tagad es dzeru alkoholu," ar kokteiļglāzi rokā saka Felipe. 

"Latvijā nevajag svētkus, lai dzertu. Brazīlijā mēs dzeram Jaunajā gadā, karnevālā, svētkos mēs dzeram daudz, bet Latvijā ir tā, ka dzer, jo ir pirmdiena. Agrāk man vispār nevajadzēja alkoholu. Bet tad visi mani draugi teica: "Vajag dzert, tu mani necieni? Tu mani necieni? Ja cieni, tad jādzer." Tagad es sevi necienu," skaidro Felipe. 

Brazīlietis brīdina, ka alkohola un narkotiku lietošana spēj nodarīt ļoti lielu kaitējumu veselībai, un lūdz jauniešus to nedarīt: "Neizmantojiet narkotikas, tas ir slikti. Priekā!"

Felipe devās atrādīt ballīti, kurā viesojas viņa draugi un draudzenes. Kopš Felipe bauda brīva vīrieša attiecību statusu, viņš citādāk skatoties uz meitenēm. 

"Agrāk es vispār nepamanīju meitenes. Tagad es sāku pamanīt vairāk. Es jokoju," nosmej Felipe. 

"Maniem draugiem no Latvijas vairāk patīk brazīlietes, nevis latviešu meitenes. Viņiem patīk viņu ķermeņi. Es piekrītu, ka brazīlietēm ir lielāki dupši, krūtis un viņas staigā visu laiku bikini. Priekš latvieša tas ir seksīgi. Man patīk vairāk seja, latviešu meitenes ir smukākas nekā brazīlietes," piebilst Felipe. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu