Sestdienas horoskops: Atpūta? Izklaides? „Par to es domāšu rīt...”

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash/Kinga Cichewicz

Horoskops sestdienai, 12. februārim.

SESTDIENAS HOROSKOPS

Izklaidei un iedvesmai

Sadarbībā ar „AstroStars”

AUNS

Darba nedēļā esi čakli strādājis, tāpēc vajag sevi palutināt ar kādu iedvesmojošu pirkumu. Raugies uz kvalitāti un atceries sakāmo: mēs neesam tik bagāti, lai pirktu lētas lietas.

VĒRSIS

Pie saimniecības darbiem neķeries, tie var pagaidīt. Labāk aizved savējos izbraucienā, pasāc kaut ko kopā ar draugiem, izklaidējies, atpūties. Lai valda jautrība un optimisms!

DVĪŅI

Parūpējies par savējiem. Prieku viņiem sagādās kopīgas pusdienas vai mazas dāvaniņas. Labs laiks dažādiem saimniecības darbiem: mājokļa uzkopšanai, garderobes izšķirošanai.

VĒZIS

Iespējami kādi negaidīti saimniecības tēriņi. Rēķini līdzi ienākumus uz izdevumus, un nepērc uzreiz to, kas tiek piedāvāts reklāmās ar kārdinošām atlaidēm.

LAUVA

Ja tev ir otrā pusīte, tad pasāciet kaut ko kopā. Prieku sagādās sportiskas aktivitātes vai izbrauciens. Brīvajiem ļaudīm iespējas satikt cilvēku, ar ko no viena acu skata uzdzirkstī simpātijas.

JAUNAVA

Mīlestības diena. Kaislības virpuļos kā ugunskura dzirkstis dejā. Ja esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai, kas var uzšķilties gluži negaidot. Labs laiks arī ģimenes saišu stiprināšanai.

SVARI

Gribēsi pabūt mājās, nevis piedalīties sabiedriski saviesīgās aktivitātēs. Arī virtuālajā vidē ne. Sajūta, ka darba dienās kņadas bijis par daudz un, kad ir tā iespēja, tad mierīgi jāatpūšas.

SKORPIONS

Pēc spraigas nedēļas atpūties, izklaidējies un ļaujies romantikai. Ja vēlies doties iepirkšanās tūrē, tad naudas lietās jābūt uzmanīgam - nevajadzētu plānot lielus pirkumus.

STRĒLNIEKS

Jāapdara saimniecības darbi, kas nedēļas gaitā sakrājušies. Taču vajag arī pasākumu romantisko attiecību spodrināšanai. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt sapņu, ilgu un cerību piepildījumu.

MEŽĀZIS

Mežāža mājās dūc putekļu sūcējs, trauku un veļas mašīna, jo visam jābūt kārtībā: tā lai spīd un laistās. Atpūta? Izklaides? „Par to es domāšu rīt...”

ŪDENSVĪRS

Dodies sportiskās ziemas aktivitātēs vai aizbrauc paskatīt kādas skaistas dabas takas. Mājās vari sarīkot tiešsaistes ballīti draugiem, vai nopietnākas sarunas par aktuālām tēmām.

ZIVIS

Ģimenes cilvēkiem jāgādā par saticību. Palutini savējos, ar to, kas viņiem vislabāk tīk. Brīvajiem ļaudīm kāda tikšanās var izrādīties ļoti, loti īpaša. Pasper solīti pretī savai laimei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu