6 padomi, kā nekļūt atkarīgam no mīļotā cilvēka

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Pateicoties šiem padomiem, jūs ne tikai kļūsiet mazāk atkarīgs no partnera, bet arī stiprināsiet savas attiecības, vēsta portāls "Soulpost".

1. Dodiet savam vīrietim lielāku brīvību.

Jūs domājat, ka, ja turat vīrieti stingrā pavadā, pastāv mazāka ir iespēja, ka jūs viņu pazaudēsiet. Patiesībā ir tieši pretēji. Uzticība ir veselīgu attiecību pamatā. Dienas laikā neprasiet no viņa ziņas par to, kur viņš ir, ar ko kopā, ko ēdis - visu pārrunājiet vakarā mājās. Palieciet ārpus viņa sociālā tīkla, ļaujiet viņam uzturēt kontaktus ar savu bijušo, ja nepieciešams, varbūt viņiem joprojām ir kopīgas lietas, nesaistītas ar faktu, ka kādreiz viņi bijuši kopā. 

2. Iemācieties viņam uzticēties.

Ticiet, ka viņš jūs mīl un vēlas būt kopā ar jums. Jo vairāk jūs viņam uzticaties, jo mazāk jūs uztraucaties. Ja jūs agrāk attiecībās esat piekrāpta un uzticēšanās tēma jums patiešām ir problemātiska, apspriediet to ar viņu. Tātad jūs pati sapratīsiet problēmu cēloni, un ko jūs varat darīt lietas labā. Vīrietim vajadzētu saprast, kāpēc jūs uzvedaties šādi, kāpēc jums ir grūti viņam uzticēties.

3. Vai esi uzmācīga, jo jums viņu dzīvē vajag?

Parasti cilvēki kļūst uzmācīgi, jo viņu dzīvē vairs nav nekā īpaša, un viņi paļaujas tikai uz savām attiecībām un partneri. Padomājiet par savu karjeru. Par draugiem. Par hobiju.

4. Atcerieties: jūsu pašnovērtējums nav atkarīgs no jūsu vīrieša.

Ja jums ir zems pašnovērtējums, jūs uzskatāt sevi par bezvērtīgu un baidāties zaudēt to, kas, jūsuprāt, ir vienīgais vīrietis, kurš jebkad varētu jūs mīlēt, ja jūs domājat, ka bez attiecībām jūs vispār nebūsiet nekas, to uzreiz vajag mainīt! Izveidojiet savu personību: caur darbu, mīļajiem, hobijiem. Esiet indivīds neatkarīgi no tā, vai esat kopā ar kādu vai viens pats.

5. Mazāk lietojiet telefonu.

Iedomājieties, pat pirms 30 gadiem cilvēki devās uz darbu no rīta un satikās tikai vakarā, nezinot, kur katrs no viņiem ir, ar ko un ko viņš darījis. Toties viņiem vakariņās bija par ko runāt! Neesiet pārāk centīgs komunicēt visas dienas garumā.

6. Esat vairāk katrs par sevi. 

Neļaujiet vīrietim vienkārši pavadīt laiku kopā ar draugiem un nodoties viņa vaļaspriekiem. Uzturiet arī sevi aizņemtu, lai jūs vienkārši nesēdētu un negaidītu viņu. Atklājiet pasauli, atrodiet kaut ko citu, nevis attiecības, tad jūsu vīrietis jūs vairāk iemīlēs!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu