Aktrise atklāj, ka "Seksa un lielpilsētas" turpinājumā Mirandai varēja būt cits mīlas objekts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Če Diasa un Miranda
Če Diasa un Miranda Foto: HBO

ASV izklaides milža HBO seriāla "Sekss un lielpilsēta" (Sex and the City) turpinājuma "Un tā tas laiks paiet" (And Just Like That, 2021) viena no galvenajām aktrisēm Sintija Niksone (Cynthia Nixon, 55) atklāja, ka seriālā viņas atveidotās varones mīlas objekts varēja būt pavisam cits cilvēks. 

Niksone nule izdotajā dokumentālajā filmā par "LMT Viedtelevīzijā" skatāmā seriāla tapšanu atklāj, ka viņas atveidotais Mirandas Hobsas personāžs sākotnēji pēc scenārija bija romantiski saistīts ar citu cilvēku. 

Bija paredzēts, ka Mirandai būs romāns ar profesori Naiju Volesu, ko atveido afroamerikāņu aktrise Karena Pitmane (Karen Pittman). Tomēr pati Niksone esot veikusi izmaiņas scenārijā, lūdzot šo pirmo sižeta līniju izpildproducentam Maiklam Patrikam Kingam (Michael Patrick King) atcelt.

Karena Pitmane un Sintija Niksone
Karena Pitmane un Sintija Niksone Foto: HBO

"Sākotnēji, kad vēl Maikls domāja, kas ar mums seriālā varētu notikt, viņš ieminējās, ka Naija, Mirandas pasniedzēja, varētu būt viņas romantisko attiecību centrā," stāsta Niksone.

"Naija bija heteroseksuāla, Miranda tāda pati, likās, ka tas galīgi nav seksīgi."

Aktrise atzina, ka viņai nešķita diez cik pievilcīga ideja, ka divas pusmūža sievietes nododas mīlas priekiem. Tā vietā viņa ieteica, ka Mirandai varētu būt jaunas attiecības ar lesbieti. 

Foto: Sintija Niksone seriāla pirmizrādē.

Niksone dokumentālajā filmā par jauno seriālu, kas iznāca 4. februārī, atklāj, ka vispār negribīgi piekrita filmēties "Sekssa un lielpilsētas" turpinājumā, jo pirmajās seriāla sezonās viņas varone esot bijusi pārāk viendimensionāla. 

"Bet es redzēju, kā visi cenšas, kā visi sadarbojas, mēģinot uzbūvēt pavisam jaunu māju, nevis tikai veikt kosmētisko remontu vecajai,"

viņa stāsta. 

Atgādinām, ka seriālā Niksones varone iesaistās attiecībās ar podkāsta vadītāju Če Diasu, ko atveido aktrise Sāra Ramiresa (Sara Ramirez), ko skatītāji iepazinuši kā Kaliju Toresu no seriāla "Grejas anatomija".

Atgādinām, ka skatītāju iemīļotais seriāls aizsākās 1994. gadā, un līdz 2004. gadam tam uzņemtas sešas sezonas (kopumā 94 sērijas), stāstot par četrām draudzenēm Ņujorkā – Keriju Bredšovu (Sāra Džesika Pārkere), Mirandu Hobsu (Sintija Niksona), Samantu Džonsu (Kima Ketrela) un Šarloti Jorku (Kristīna Deivisa). Seriāls ir bagātīgi godalgots: 54 Emmy nominācijas – iegūti septiņi apbalvojumi, un 24 Golden Globe nominācijas – iegūtas 8 godalgas.

"Un tā tas laiks paiet"
"Un tā tas laiks paiet" Foto: HBO

Seriāls piedzīvoja arī divas filmu ekranizācijas - 2008. gadā tika uzņemta pirmā "Seksa un lielpilsētas" filma, kurai 2010. gadā sekoja tās otrā daļa (Sex and the City un Sex and the City 2). Šajās filmās piedalījās visas četras seriāla aktrises. Bija paredzēta arī trešā "Seksa un lielpilsētas" filma, taču Samantas lomas atveidotājas Kimas Ketrelas atteikuma dēļ tā netapa.

Jaunajā sezonā uz ekrāniem atgriežas Pārkeres, Niksonas un Deivisas tēlotās varones Kerija, Miranda un Šarlote, tomēr skatītājus šajā sezonā diemžēl nepriecēja iemīļotā un ekstravagantā Samanta Džonsa.

Seriālā parādās gan pavisam jauni, gan arī iepriekš nozīmīgi tēli – Bredšovas sapņu vīrietis Misters Lieliskais (Kriss Nots), Mirandas bērna tēvs Stīvs Breidijs (Deivids Eigenbergs), kā arī Šarlotes partneris Harijs Goldenblats (Evans Hendlers).

Jaunās sezonas fokusā būs Kerijas, Mirandas un Šarlotes aizraujošā dzīve Ņujorkā, tagad varonēm esot jau piecdesmitgadīgām dāmām, kurām, tāpat kā iepriekš, dzīvē svarīgs ir sekss, mīlestība un draudzības saites.

Interesanti arī tas, ka seriālā tiks atspoguļota pandēmija un tās ietekme uz sieviešu draudzību, jo tā ir bijusi neizbēgama pieredze mūsdienu metropoļu realitātē.

Kima Ketrela
Kima Ketrela Foto: VINCENT KESSLER / REUTERS

Neskatoties uz to, ka varones ir nobriedušas un nostabilizējušās savā dzīvē, seriāla veidotāji apgalvo: seksa būs daudz un tas ir brīnišķīgs. "Iemesls, kāpēc es vēlējos uzņemt vēl vienu "Seksa un lielpilsētas" sezonu, bija tas, ka jutu – ir jauns stāsts, ko vēstīt. Iespējams, mēs varētu to turpināt – ja vien radīsies jauni un gana labi pavērsieni, ko attīstīt," norāda seriāla izpildproducents Kings, tā liekot mums cerēt, ka, ļoti iespējams, nākotnē mūs sagaida atjaunotā seriāla otrā sezona.

Seriāla reklāmas rullītis.

Raksts tapis sadarbībā ar "LMT Viedtelevīziju".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu