Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies visvairāk? (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 7. līdz 13. februārim.

AUNS

Domīgs noskaņojums. Ik pa brīdim gribās gremdēties apcerēs par pasaules lietu kārtību. Grāmatnīcā vai internetā acis kavēsies pie filozofiskas un cilvēka būtību izzinošas literatūras piedāvājuma. Taču tas nekādi netraucēs ar pilnu jaudu rosīties darbā. Būsi līderpozīcijās, rosināsi jaunus projektus, skubināsi kolēģus. Savs labums arī materiālā izteiksmē, tāpēc nedēļas nogalē vēlēsies sevi palutināt ar iepirkšanās tūri. Labāk internetā, bet apdomīgi. Derīgāk viena divas kvalitatīvas lietas, nekā gūzma lētu nieku.

VĒRSIS

Pārsteigsi kolēģus un līdzcilvēkus ar oriģinālām idejām un vēlmi rīkoties „tūlīt un jau vakar”. Pragmatiskais, lēnīgais un nosvērtais Vērsis mainījies līdz nepazīšanai. Pēkšņi radusies sajūta, ka jārīkojas, jo citādi riskē palaist garām iespēju. Tad nu ļoti daudz laika veltīsi darbam vai biznesam, aizmirstot par mājas pienākumiem. Ģimene var sākt protestēt. Brīvdienās aizved savējos izbraucienā, pasāc kaut ko kopā ar draugiem, izklaidējies, atpūties. Pie būtiskiem saimniecības darbiem neķeries, nav īstais laiks.

DVĪŅI

Tu esi sabiedrības dvēsele, kas īstajā brīdī spēj kopā pulcēt īstos cilvēkus. Darba jomā var nākties apvienot spēkus un veidot komandu, jo priekšā jauni izaicinājumi. Sadarbojies ar cilvēkiem, par kuriem esi pārliecināts un ar kuriem jau iepriekš bijušas darīšanas. Lai burinieks dotos uz priekšu, ar labvēlīgu vēju vien par maz. Nepieciešamas arī zināšanas. Piesakies kursos apgūt ko

jaunu, kas palīdz darbā. Brīvajā laikā jauka komunikācija ar draugiem un interesanti jaunumi.

VĒZIS

Aktuāla finanšu tēma. Iespējami kādi negaidīti saimniecības tēriņi, un, ielūkojoties bankas kontā, neliels satraukums. Rēķini līdzi ienākumus uz izdevumus, un nepērc uzreiz to, kas tiek piedāvāts reklāmās ar atlaidēm. Skopais maksā divreiz. Lielāki pirkumi rūpīgi jāizvērtē. Un, protams, jāskatās kā ienākumus palielināt. Varbūt jāmeklē labāk atalgots darbs, jāsāk jauni biznesa projekti vai kāds hobijs jāpārvērš par ienesīgu nodarbi. Nedēļas nogalē sirsnīgi brīži kopā ar mīļiem cilvēkiem. Brīvajiem ļaudīm var veidoties nopietnas attiecības.

LAUVA

Kurš reiz dzirdējis piktas Lauvas uzrūcienu – otrreiz vairs negribēs... Dusmosies par dažu cilvēku neizdarību un slinkumu, par nezināšanu un negribēšanu zināt, izprast, analizēt. Varbūt kādam tas liks mainīt attieksmi vai vismaz aizdomāties, taču tev svarīgs tūlītējs rezultāts. Kad citi tūļājas, pats izdarīsi. Un pēc tam arī visus laurus pats saņemsi. Var pavērties jaunas karjeras vai biznesa iespējas, nākt negaidīti priekšlikumi. Ja neļausi vaļu emocijām, tad nedēļa izdevusies! Brīvdienās kustīgi sportiskas aktivitātes kopā ar savējiem.

JAUNAVA

„Darbs ir dzīves sāls,” nospriedīs Jaunava un pie saviem simts darbiem un pienākumiem papildus uzņemsies vēl arī simtu pirmo. Viss ies no rokas, spīdoši tiksi galā, saņemsi atzinību, stiprināsi autoritāti. Taču nedrīkst atstāt novārtā privāto dzīvi. Kad darba diena vai nedēļa galā, baudi dzīvi, baudi romantiku un jaukus mirkļus kopā ar mīļoto. Kaislības virpuļos kā ugunskura dzirkstis brīnumainā, fascinējošā dejā. Ja esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai, kas var uzšķilties gluži negaidot. Labs laiks arī ģimenes saišu stiprināšanai.

SVARI

Diplomātija tava stiprā puse. Šonedēļ labs laiks sadarbībai, līgumu slēgšanai un jaunas partnerības veidošanai. Lietišķajā jomā iespējama neliela spriedze, bet tu lieliski mācēsi vadīt sarunas, salikt pareizos akcentus un panākt visām iesaistītajām pusēm pieņemamu kompromisu. Brīvajā laikā vairāk gribēsi pabūt mājās, nevis pievērsties sabiedriski saviesīgām aktivitātēm. Arī virtuālajā vidē ne. Sajūta, ka darba dienās kņadas bijis par daudz un, kad ir tā iespēja, tad mierīgi jāatpūšas. Nedēļas nogalē vari saorganizēt kopā ar mājiniekiem kādus sirdij tīkamus saimniecības darbus.

SKORPIONS

Esi gatavs negaidītām situācijām darba jomā. Var nākt jauni uzdevumi, pārmaiņas, reorganizācija vai nojukt kādas iestrādes. Daudz ietekmēt nevarēsi, tāpēc dari, kas darāms, un nesatraucies par to, ko nevari ietekmēt. Gan viļņošanās norims. Īpaši uzmanīgs esi, ja darbs ar tehnoloģiskām ierīcēm – dublē failus, ziņojumus saglabā rezerves e-pastā un, ja plānota attālināta sapulce, tad prezentācijas materiālus izdrukā un iepriekš pārbaudi vai dators darbojas nevainojami. Pēc spraigas nedēļas atpūties, izklaidējies un ļaujies romantikai.

STRĒLNIEKS

Šonedēļ nāksies risināt visdažādākos jautājumus un varbūt pat darīt vairākus darbus vienlaikus. Dienas steigsies strauji. Taču aktīvai rosībai būs rezultāts – bankas konta papildinājums priecēs. Faktiski vajadzētu koncentrēties uz peļņu, lūkoties pēc izdevīguma, varbūt arī meklēt jaunas iespējas. Un vēlams mācīties. Apskati, kas šobrīd tālākizglītības programmu piedāvājumā. Ja vēlēsies kaut ko profesionālajā jomā mainīt, nepieciešamas jaunas zināšanas. Brīvajā laikā jāapdara saimniecības darbi mājās, bet vajag arī jauku pasākumu romantisko attiecību spodrināšanai.

MEŽĀZIS

Garastāvoklis apcerīgs. Prātosi par globālām tēmām un uzdosi daudz jautājumu. Pats sev un citiem: kāpēc notiek tā, kā notiek? Kaut esi prāta apsvērumu cilvēks, diezgan labi darbosies intuīcija. Ir vērts ieklausīties un notvert to pirmo domu vai iespaidu. Lietišķajā jomā daudz panāksi tieši ar personīgo pievilcību, spēju sarunāties un smaidīt. Kopumā darba nedēļa ražīga, veiksies naudas lietās. Ir vērts apdomāt jaunus plānus, iesaistīties kādos projektos, jo patlaban labs laiks, lai ieliktu pamatus peļņai nākotnē. Nedēļas nogale – rāmā, pozitīvā gaisotnē.

ŪDENSVĪRS

Jaudīga enerģija. Šonedēļ vari ieplānot svarīgus pasākumus un darbus, kas kaut kādu iemeslu dēļ tikuši atlikti vai sabremzējušies. Mācēsi ar idejām aizraut kolēģus, priekšniekus vai darījumu partnerus, kā arī piesaistīt jaunus domubiedrus. Ar panākumiem gan pārāk nelielies – joprojām pastāv tāda lieta kā skaudība. Kādam nelabvēlim var gribēties iebāzt sprunguli ritenī. Brīvdienās vajag izkustēties. Dodies sportiskās ziemas aktivitātēs vai aizbrauc paskatīt kādas skaistas dabas takas. Mājās vari sarīkot tiešsaistes ballīti draugiem.

ZIVIS

Divējādas sajūtas. Dažu brīdi ieskanas pesimistiska nots, ka darbi kavējas, nekas nenotiek un vispār – viss slikti... Dažu brīdi atkal radošais pacēlums. Lai rastu līdzsvaru, nepieciešami kādi brīži vienatnē vai sarunas ar cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies. Skats no malas palīdzēs tikt skaidrībā un salikt visu pa plauktiņiem. Darbā emocionāli dzīvosi līdzi notiekošajam, taču ir lielisks laiks finanšu jautājumu risināšanai. Jādomā par peļņu, ieguldījumiem vai uzkrājumu veidošanu. Nedēļas nogalē sirsnīgas sarunas ar mīļiem cilvēkiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu