Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 7. februārim.

Izklaidei un iedvesmai.

AUNS

Ar pilnu jaudu rosīties darbā. Būsi pirmajās rindās, rosināsi jaunus projektus, skubināsi kolēģus. Savs labums arī materiālā izteiksmē, ir vērts runāt par papildus samaksu.

VĒRSIS

Kolēģi sačukstēsies: „Kas noticis? Lēnīgais un nosvērtais Vērsis mainījies līdz nepazīšanai.” Tev pēkšņi radusies sajūta, ka jārīkojas īpaši strauji, jo citādi var paslīdēt garām kāda laba iespēja.

DVĪŅI

Lai darbi virzītos uz priekšu bez īpašas aizķeršanās, vajag veidot uzticamu komandu. Uzrunā cilvēkus, par kuriem esi pārliecināts un ar kuriem jau iepriekš bijušas darīšanas.

VĒZIS

Aktuāla finanšu tēma. Jāskatās kā naudas plūsmu palielināt. Varbūt jāmeklē labāk atalgots darbs, jāsāk jauni biznesa projekti vai kāds hobijs jāpārvērš par ienesīgu nodarbi.

LAUVA

Šī pirmdiena nav tā jaukākā diena. Piktosies par dažu cilvēku neizdarību, par nezināšanu un negribēšanu zināt. Runā atklātu valodu - varbūt kādam tas liks mainīt attieksmi.

JAUNAVA

„Jāstrādā, jāstrādā, jāstrādā!” Jaunava teiks pati sev un citiem. Nekādas pirmdienas „iešūpošanās”, nekādas atlaides. Daudz izdarīsi un dienas beigās būsi bezgala apmierināts.

SVARI

Lietišķajā jomā iespējama neliela spriedze, bet tu mācēsi organizēt sarunas, salikt pareizos akcentus un panākt visām iesaistītajām pusēm pieņemamu kompromisu.

SKORPIONS

Nedēļa sākas nemierīgi. Var nākt jauni uzdevumi vai nojukt kādas iestrādes. Daudz ietekmēt nevarēsi, tāpēc dari, kas darāms, un neuztraucies par to, ko nevari mainīt.

STRĒLNIEKS

Nāksies risināt visdažādākos jautājumus un varbūt pat darīt vairākus darbus vienlaikus. Taču tam būs rezultāts – bankas konta papildinājums priecēs.

MEŽĀZIS

Saplāno nedēļas darbus, izrunā darāmo ar kolēģiem un biznesa partneriem. Daudz panāksi ar personīgo pievilcību, spēju sarunāties un smaidīt. Pozitīva diena.

ŪDENSVĪRS

Vari plānot svarīgus darbus, kas kaut kādu iemeslu dēļ tikuši atlikti vai sabremzējušies. Mācēsi ar idejām aizraut kolēģus, priekšniekus vai darījumu partnerus, kā arī piesaistīt jaunus domubiedrus.

ZIVIS

Diena pilna nenoteiktības, tāpēc pie svarīgiem darbiem labāk neķerties. Dažu brīdi dvēselē ieskanas pesimistiska nots, ka iecerētais kavējas, dažu brīdi atkal radošais pacēlums.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu