Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 8. februārim.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Nemierīga diena, bet labvēlīgs laiks finanšu jautājumiem. Kādam, ienesīgs piedāvājums, kādam laba biznesa ideja. Pievakarē interesanti piedzīvojumi privātajā dzīvē.

VĒRSIS

Nedēļa uzņem apgriezienus! Pārsteigsi kolēģus un līdzcilvēkus ar oriģinālām idejām un vēlmi rīkoties „tūlīt un jau vakar”. Galvenais – lai ir kārtīgi izstrādāts plāns.

DVĪŅI

Ar darba sparu, uzticamiem partneriem un veiksmi var izrādīties par maz. Nepieciešamas arī zināšanas. Piesakies kursos apgūt ko jaunu, kas palīdz realizēt ieceres.

VĒZIS

Dažkārt tavā dzīvē uzrodas cilvēki, kuriem nepieciešams padoms un atbalsts. Tā ir tāda kā Vēža misija. Ja šodien kādam palīdzēsi, tas vēlāk tas tiks atdarīts dubultā.

LAUVA

Tev svarīgs rezultāts. Kad citi tūļājas, tad jādara pašam. Un pēc tam arī visus laurus pats saņemsi. Var pavērties jaunas karjeras vai biznesa iespējas. Tevi pamanīs un novērtēs.

JAUNAVA

Viss ies no rokas, spīdoši tiksi galā, saņemsi atzinību, stiprināsi autoritāti. Taču nedrīkst atstāt novārtā privāto dzīvi. Kad darba diena galā, baudi jaukus mirkļus kopā ar mīļoto.

SVARI

Diplomātija tava stiprā puse. Sarunās spēsi „novadīt zibeņus” un atgriezt pārrunas mierīgās sliedēs. Iesaistītās puses pat īsti

nepamanīs, kā no paaugstinātiem toņiem pārgājuši uz saprotoši pieklusinātiem.

SKORPIONS

Šodien iespējamas tehniskas ķibeles. Ja darbs ar tehnoloģiskām ierīcēm, tad dublē failus, vēstules saglabā rezerves e-pastā un, ja plānota attālināta sapulce, materiālus izdrukā.

STRĒLNIEKS

Vajadzētu koncentrēties uz peļņu, lūkoties pēc izdevīguma, varbūt arī meklēt jaunas iespējas. Šodien daudz mērķtiecīgu ideju. Vakarā sirdslietu piedzīvojumi un aizraujoša tikšanās.

MEŽĀZIS

Ražīga diena. Ir vērts apdomāt jaunus plānus, iesaistīties interesantos projektos, jo patlaban labs laiks, lai ieliktu pamatus peļņai nākotnē. Meklē iespējas un nebīsties no izaicinājumiem.

ŪDENSVĪRS

Veiksmīga diena, bet ar panākumiem gan pārāk nelielies. Kādam nelabvēlim var gribēties iebāzt sprunguli ritenī. Liela skāde no tā necelsies, bet: labāk klusēšana zelts, nekā runāšana- sudrabs.

ZIVIS

Darbā vai biznesā emocionāli dzīvosi līdzi notiekošajam, taču ir lielisks laiks finanšu jautājumu risināšanai. Jādomā par peļņu, un nevajag ņemt pie sirds to, ko nevari ietekmēt.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu