Elvis Mihaiļenko: No tautas varoņa Mairis pārvērties par klaunu (35)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kādreizējais Maira Brieža treneris Elvis Mihaiļenko izdevumam "Privātā Dzīve" norādījis, ka Latvijas boksa zvaigzne, izaicinot "Youtube" zvaigzni Džeiku Polu, no tautas varoņa pārvērties par klaunu.

Briedis jau ilgāku laiku dažādos veidos cenšas uz cīņu izaicināt Polu, kurš uz šiem aicinājumiem īsti nav atsaucies un cīnīties ar Briedi nav ieinteresēts. 

Latvijas boksa zvaigzne negrasās apstāties un darīšot visu iespējamo, lai varētu boksa ringā tikties Polu. 

Mihaiļenko skarbi izteicās par Brieža centieniem tikt pie cīņas ar Polu, uzskatot, ka tā nav čempiona cienīga rīcība. "Cirks aizbraucis, klauni palikuši. No tautas varoņa Mairis pārvērties par klaunu," žurnālam "Privātā Dzīve" sacīja bijušais Brieža treneris Mihaiļenko, kurš bijis WBA starptautiskais čempions. 

Viņš uzskata, ka Briedis nolaidies ļoti zemu, lai uz cīņu sauktu blogeri. 

Briedis ir Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempions pirmā smagā svara kategorijā. "BoxRec" reitingā savā svara divīzijā viņš ir pirmais numurs. 

"Tas, ko šobrīd dara Mairis, ir vienlaikus smieklīgi un skumji. Pasaules čempions boksā izaicina šovmeni – tas nav nopietni! Visi lieliski saprot, ka galvenais, ko Mairis grib, ir nauda," "Privātā Dzīve" citē kikboksera un boksera Zaura Džavadova izteikumus.

"Ja tu esi savas valsts seja, manā skatījumā ir nepieļaujami šādi uzvesties internetā."

Pols aizvadījis piecas cīņas profesionālā boksā, trīs no tām 2021. gadā. Par pērn trim ringā izcīnītajām uzvarām "jūtūberis" nopelnījis aptuveni 40 miljonus ASV dolāru (apmēram 35 miljoni eiro), liecina "Forbes" aplēses.

Aptuveni vēl piecus miljonus ASV dolāru Pols pērn nopelnījis ar saturu "YouTube" kanālā, kam ir 20,4 miljoni sekotāju, bet "Instagram" vietnē viņam ir 18,7 miljoni sekotāju.

"Ja grib saglabāt cieņu fanu acīs, Mairim jānomierinās un jāsāk gatavoties cīņai ar kādu profesionālu bokseri. Lai pierāda sevi ringā, nevis TikTok," pauda Džavadovs.

Komentāri (35)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu