Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 9. februāris.

AUNS

Lieliskas idejas. Būsi noskaņots aktīvai darbībai un viss ies no rokas. Tikai paļaujies pats uz sevi, jo kolēģi vai darījumu partneri var kaut ko ne tā saprast un kaut ko ne tā izdarīt.

VĒRSIS

Emocionāla diena. Tev patīk noteikta lietu kārtība, bet dzīve ievieš savas korekcijas. Galvenais nesatraukties par niekiem un darīt visu, lai sasniegtu kāroto mērķi.

DVĪŅI

Tev prātā vienmēr dažādas idejas un šodien vajag tās darīt zināmas kolēģiem vai darījumu partneriem. Esi gatavs izskaidrot un pamatot savas ieceres. Veiksme būs ar tevi.

VĒZIS

Viens solis uz priekšu, divi atpakaļ... Vēzis ir piesardzīgs un tā tam būs būt. Sekmīgi izdosies tie projekti vai pasākumi, kas ir perfekti, līdz vissmalkākajai detaļai izplānoti.

LAUVA

Tu esi autoritāte un sīkas neveiksmes nespēj izbojāt labās ieceres. Kolēģi novērtēs tavas spējas atrisināt sarežģītas situācijas. Vakarpusē ļaujies sirdslietu piedzīvojumiem.

JAUNAVA

Ja kārtojami lietišķie jautājumi, tad pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Darbā neuzņemies pārāk daudz pienākumu. Var gadīties, ka kāds no kolēģiem vēlas paslinkot uz tava rēķina.

SVARI

Jaunas ziņas, jauna informācija. Daudz kas no tā noderēs darbā vai sadzīvē. Tikai esi vērtējošs, un netici visam, ko „žagata uz astes atnesa”. Jāpārbauda tas, kas šķiet ļoti svarīgi.

SKORPIONS

Tev piemīt analītiķa spējas un „melnu par baltu” tev neiestāstīt, taču tas nenozīmē, ka citu viedoklis nav vērā ņemams. Interesantas idejas var piespēlēt kolēģi vai biznesa partneri.

STRĒLNIEKS

Enerģiska diena. Jau no paša rīta būsi labā formā, mudināsi un iedvesmosi citus, smaidīsi un būsi uzmanības centrā. Pēkšņi var rasties jaunas iespējas un peļņas varianti.

MEŽĀZIS

Nedēļas vidū garastāvoklis apcerīgs. Prātosi par globālām tēmām un uzdosi daudz jautājumu. Pats sev un citiem: kāpēc notiek tā, kā notiek? Diezgan labi darbosies intuīcija.

ŪDENSVĪRS

Kādi plāni vai darbi var aizkavēties. Nesatraucies. Iespējams, vajadzīgs cits piegājiens, cita izeja no situācijas. Pameklē iepriekšējās pieredzes pūra lādē. Un – padoms rokā!

ZIVIS

Radošas idejas. Vienalga vai darbojies humanitārā vai eksaktā jomā. Galvenais – nepalikt kādos noteiktos rāmjos. Var rasties domubiedri, kas gatavi tev sekot.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu