Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 10. februārim.

AUNS

Nemierīga diena. Daudz ideju, daudz darbu. Spoži nodemonstrēsi savas līdera dotības, iedvesmojot kolēģus vai darījumu partnerus. Ja vajag padomu – taujā draugiem.

VĒRSIS

Vēris jūtas labi, ja ir stabilitāte un kontā kāds uzkrājums. Vēlams ietaupīt nevis tērēties. Laba diena biznesa plānu rakstīšanai un lietišķo kontaktu veidošanai.

DVĪŅI

Ja tev ir prasmes, ar kurām vari nopelnīt papildus, tad liec tās lietā! Svarīgos jautājumos paļaujies labāk pats uz sevi, nevis citu solījumiem, lai cik jauki un pārliecinoši tie liktos.

VĒZIS

Labs laiks redzesloka paplašināšanai. Pievērsies tēmām, kas tevi ir ieinteresējušas – lasi, meklē noderīgu informāciju vai izzinošas lekcijas tiešsaistē.

LAUVA

Tev ir plāns A, B un C. Veiksmīgi atrisināsi lietišķos jautājumus, ja arī radīsies problēmas un kolēģiem šķitīs, ka nav izejas. Lieliski nodemonstrēsi savas līdera dotības.

JAUNAVA

Ieklausies ko cilvēki runā, uzklausi padomus, un no informācijas gūzmas atsijā vērtīgos graudus, kas der tieši tev. Darbā pienākumi un panākumi, bet privātajā dzīvē kaislību virpuļi.

SVARI

Var nākties kārtot darīšanas iestādēs. Sarunas ar darījumu partneriem. Jārisina svarīgi jautājumi. Tas paņems daudz enerģijas, taču tu sekmīgi tiksi galā. Vakarā izej pastaigā, izvēdini galvu.

SKORPIONS

Noderīga informācija, kas ļauj uz situācijām palūkoties no cita skatupunkta. Iespējami finansiāli izdevīgi karjeras piedāvājumi. Var būt, ka paveras jauni ceļi.

STRĒLNIEKS

Cilvēki izrādīs simpātijas, labprāt ar tevi kontaktēsies. Gan profesionālajā jomā, gan privātajā. Ja šobrīd esi sirdī brīvs, var uzšķilties simpātiju dzirkstis.

MEŽĀZIS

Ir labas iespējas paplašināt „spēles laukumu”, parādīt savus talantus, kā arī iegūt jaunus darījumu partnerus. Šodien veiksme visā, kas saistās ar ārzemju tēmu.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā jomā jābūt precīzam, lai neieviešas kļūdas. To labošana vēlāk prasa daudz laika un enerģijas. Strādā pēc labākās sirdsapziņas, un meklē domubiedrus nākotnes idejām.

ZIVIS

Dažādas ieceres un jauni plāni. Visu rūpīgi aprēķini un raugies uz izdevīgumu. Brīvos līdzekļus vari tērēt saimnieciskām vajadzībām, iegādāties noderīgas lietas mājoklim vai atjaunot garderobi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu