"OC Vision" aptur "Hy-Care" lēcu šķidruma tirdzniecību

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Kontaktlēcas
Kontaktlēcas Foto: Pixabay

Redzes korekcijas nozares uzņēmumu SIA "OC Vision" apturējis mīksto kontaktlēcu ražotāja "CooperVision" šķidruma lēcām "Hy-Care" tirdzniecību, pavēstīja "OC Vision" sabiedrisko attiecību konsultante Jana Kralliša.

Viņa skaidro, ka "CooperVision" atsauc no tirdzniecības savu "Hy-Care Multipurpose Contact Lens Care Solution" šķīdumu lēcu dezinfekcijai. Ražotāja veiktā kvalitātes pārbaude noteica, ka produkts dažos apstākļos var nepiedāvāt atbilstošu dezinfekcijas līmeni pret pilnīgi visiem mikroorganismiem, tādā veidā padarot produktu ne pilnībā drošu.

Arī Latvijā ir ievests un tirgots attiecīgais produkts "Hy-Care Multipurpose Contact Lens Care Solution" 60, 100, 250, 360 un 380 mililitru iepakojumos. "OC Vision" aicina iedzīvotājus, kuri lieto attiecīgo produktu, to nekavējoties pārtraukt. Tāpat uzņēmums lūdz visus kontaktlēcu lietotājus nekavējoties pārbaudīt, kāds līdzeklis tiek lietots, kā arī pārliecināties, ka šis līdzeklis nav palicis medikamentu krājumos mājās.

"Mēs kā uzņēmums reaģējām nekavējoties un jau esam pārbaudījuši savas noliktavas un preču piegādes pasūtījumus un izņēmuši attiecīgo produktu no aprites," uzsver "OC Vision" kontaktlēcu biznesa menedžere Kristīne Detkova.

Līdz šim nav saņemtas sūdzības no produkta lietotājiem, kā arī nav bijuši negadījumi, kuri būtu nepietiekamas dezinfekcijas sekas.

Tos, kuri ir iegādājušies attiecīgo šķidrumu lēcām, "OC Vision" lūdz to atgriezt veikalā, kur tas iegādāts. Ja tas ir iegādāts "Lensor" interneta veikalā, pircēji aicināti sazināties ar to telefoniski vai e-pastā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu