Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash/Mohamed Nohassi

Ko sola zvaigznes: horoskops piektdienai, 11. februārim

AUNS

Tuvojoties brīvdienām, apcerīgs noskaņojums. Grāmatnīcā vai internetā acis kavēsies pie filozofiskas un cilvēka būtību izzinošas literatūras piedāvājuma.

VĒRSIS

Līdz pat vēlai vakara stundai laiku veltīsi darbam vai biznesam. Ģimene var sākt protestēt, jo tūlīt klāt brīvdienas. Vai esi padomājis, ko pasākt, kā savējos iepriecināt?

DVĪŅI

Emocijām bagāta diena. Ja darbā vai sadzīvē kaut kas nav pa prātam, liec lietā savu optimismu. Ar pozitīvu pieeju noregulēsi domstarpības un spēsi arī samierināt citus.

VĒZIS

Darbā vai biznesā negaidīti izaicinājumi. Ja iesaisties jaunos projektos, sargies no pārrēķināšanās. Attiecību jomā aizraujoši, krāsaini, sirdi sildoši piedzīvojumi.

LAUVA

Iespējama interese par jaunām zinībām. Kārtojot lietišķās darīšanas, ievēro precizitāti, kā arī turies tālāk no situācijām, kurās citi skaidro attiecības.

JAUNAVA

Pavisam negaidot prātā var iešauties interesantas un oriģinālas peļņas idejas. Viegli veidosi kontaktus, iegūsi domubiedrus un jaunus darījumu partnerus.

SVARI

Tavas idejas tiks augstu novērtētas. Iespējams vilinošs karjeras vai biznesa piedāvājums, bet rūpīgi izvērtē visus plusus un mīnusus, un nekautrējies runāt par adekvātu atalgojumu.

SKORPIONS

Profesionālajā jomā ir iespējas satikt jaunus darījumu partnerus un iesaistīties interesantos projektos. Kādam dzīvē var aktualizēties ārzemju tēma, tostarp sirdslietās.

STRĒLNIEKS

Darbā vai biznesā var nākt kādas pārmaiņas, rasties jauni apstākļi un uzdevumi. Sekmīgi tiksi galā, tomēr vairāk gribēsies pievērsties privātajai dzīvei. Dažādi jautājumi risināmi.

MEŽĀZIS

Prāts atvērts jaunām zinībām. Pasērfo internetā - kur un kā var papildināt savas zināšanas. Tas noteikti noderēs tālākai izaugsmei profesionālajā jomā. Arī ienākumu palielināšanai.

ŪDENSVĪRS

Var rasties labas iespējas nopelnīt vairāk, nekā līdz šim. Tomēr netici mutiskām norunām, bet potenciālo partneru solījumus nofiksē līgumos. Privātajā dzīvē mīlestība un romantika.

ZIVIS

Nedēļa bijusi spraiga. Lai rastu līdzsvaru, nepieciešami kādi brīži vienatnē vai sarunas ar cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies. Skats no malas palīdzēs visu pa plauktiņiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu