Dziedātāja Karlīna izdod jaunu singlu par reizēm biedējošo realitāti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Karlīna
Karlīna Foto: publicitātes

Dziedātāja Karlīna, pilnajā vārdā Karlīna Šēnknehte, klajā laiž jaunu dziesmu angļu valodā "Boom". Dziesma tika rakstīta dziesmu konkursam "Supernova".

Dziesma tapusi sadarbībā ar izklaides un mākslas kompāniju "Vincet Entertainment". Dziesmas autori ir Loreta Reide un Karlīna Šēnknehte, savukārt dziesmas producenti ir Rolands Prīverts un Loreta Reide.

"Dziesma ir par realitāti un stāsta par to, kā dzīvē pienāk posms, kurā var nākties paskatīties uz sevi ar patiesības acīm, saprast, ka no sevis un savas realitātes nevar aizbēgt un tas var būt nedaudz biedējoši," 

saka Karlīna.

"Dziesmas ideja tapa kopā ar Loretu Reidi, nelielā dziesmu rakstīšanas nometnē, rakstot visu, kas nāk prātā un sakrājies. Loreta nesen uzsākusi producentes gaitas, tādēļ viņa iegrima dziesmas producēšanā un es dziesmas vārdu tapšanā. Tas bija ļoti harmonisks process, mēs sapratāmies no pusvārda, kā arī, izlēmām dziesmu iesniegt dziesmu konkursā “Supernova”, taču tā netika iekļauta pusfinālistu sarakstā."

Dziesmas tālāko producēšanu turpināja producents Rolands Prīverts. Viņš dziesmai piešķīra savu skanējumu un krāsas, kas dziesmu padara tik spēcīgu un pamanāmu.

Dziesma pieejama straumēšanas platformās jau no šodienas, kā arī drīzumā gaidāms dziesmas videoklips.

Noklausies!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu