"Eņģeļi pār Latviju" saziedota rekordliela summa (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Ieva Lūka/LETA

Labdarības akcijā "Eņģeļi pār Latviju" saziedota rekordliela summa - 658 036,46 eiro, tā informē "TV3 group" pārstāvji.

Labdarības akcija "Eņģeļi pār Latviju" pērnā gada nogalē norisinājās 14.reizi, kopā ar partneriem - Bērnu slimnīcas fondu, veikalu tīklu "Rimi Latvija" un tirdzniecības centru "Alfa" - aicinot palīdzēt 176 bērniem visā Latvijā, kuru veselības uzlabošanai bija nepieciešami 373 217 eiro. Pateicoties lielajai sabiedrības iesaistei, akcijas noslēgumā izdevies saziedot gandrīz divtik lielu summu.

Ziedojuma summu veido izmaksas, kuras nepieciešamas bērniem ar dažādām veselības problēmām, kuru ārstēšanai pietrūkst valsts finansējuma. Saziedotie līdzekļi pilnā apmērā tiks izlietoti, lai palīdzētu nodrošināt ārstniecības un rehabilitācijas pakalpojumus 293 bērniem visā Latvijā.

Līdz šim ir jau apmaksāts un apstiprināts atbalsts par kopsummu 418 442,15 eiro, sniedzot palīdzību 195 bērniem.

Ir apstiprināta tehnisko palīglīdzekļu apmaksa 15 bērniem, 134 bērniem ar autiskā spektra traucējumiem ir apstiprinātas ABA terapijas un logopēda nodarbības uz veselu gadu, kā arī sniegts atbalsts 46 bērniem ārkārtas gadījumos - medikamentu, lidojumu apmaksai un analīžu sūtīšanai.

Labdarības akcijas organizētāji pateicas ikvienam, kurš atsaucās aicinājumam ziedot. Rekordlielais ziedojums sniedz iespēju palīdzēt ievērojami lielākam bērnu skaitam, nekā sākotnēji bija paredzēts.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu