Mikam Dukuram pozitīvs Covid-19 tests; "Supernovas" finālā būs redzams uzstāšanās ieraksts (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Dukurs
Miks Dukurs Foto: LTV/ Lauris Vīksne

Mūziķim Mikam Dukuram, kuram "Supernovas 2022" žūrijas un LTV pārstāvji lēma piešķirt vietu finālā, konstatēts pozitīvs Covid-19 tests. Konkursa finālā būs redzams Dukura priekšnesuma ieraksts.

Jau ziņots, ka "Supernovas" pusfināla tiešraidē 5. februārī neparedzētas tehniskas kļūmes dēļ Dukura izpildītā dziesma "First Love" izskanēja bez iecerētajiem skaņas efektiem, tādēļ žūrijas un LTV pārstāvji lēma piešķirt mūziķim vietu finālā.

Dienu pirms fināla Dukurs veica ātro Covid-19 testu, kas uzrādījis pozitīvu rezultātu. Vēlāk arī laboratorijā veiktais tests bijis pozitīvs.

Dukurs 12. februāra rītā "Instagram" tiešraidē atklāja, ka viņam parādījušies Covid-19 simptomi - iesnas un galvassāpes.

"Baudu [Covid-19] simptomus. Žēl, bet tomēr es būšu tur šovakar, un šis noteikti būs manā koncertpieredzē pats interesantākais koncerts, jo es sēdēšu uz dīvāna un skatīšos, kā es dziedu," atklāja mūziķis.

"Ko es vēlos!? Vēlos radīt to silto sajūtu, sirdīs, protams! Lai arī nebūšu uz vietas - ierakstā, kuru dzirdēsim, tas bija viss par ko domāju dziedot. Lai būtu pēc iespējas mazāk to lauzto siržu un katru no jums ieskauj mīlestība! Tuvojas taču Valentīndiena, viss būs labi!" piebilst Dukurs.

Kā zināms, 12. februārī par iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā sacentīsies Miks Dukurs un mūziķi Aminata, "Bermudu divstūris", "Bujāns", "Citi zēni", Elīna Gluzunova, "Inspo", Linda Rušeniece, "Mēs jūs mīlam", Raum, kā arī Miks Galvanovskis.

Foto: "Supernovas 2022" pusfināls

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu