"Citi zēni": Ja dosimies uz Turīnu, tad mēs uztetovēsim grupas logotipu uz "tiem" vaidziņiem! (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Citi zēni"
"Citi zēni" Foto: publicitātes

Grupa "Citi zēni", kas šogad pārstāvēs Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā, pirms fināla paziņoja, ka uzvaras gadījumā tiks pie jauniem tetovējumiem. 

"Mums ir derības, kuras jau ir kādu laiku - ja mums izdosies doties uz Turīnu, tad mēs esam norunājuši, ka mēs tetovēsim grupas logotipu uz vaidziņiem. Jā, uz "tiem" vaidziņiem," pirms uzstāšanās finālā atklāja "Citi zēni".

Jau ziņots, ka 12. februārī LTV konkursa "Supernova 2022" finālā 11 pretendenti sacentās par iespēju pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Itālijas pilsētā Turīnā. 

Finālā skatītāju īsziņu un telefonbalsojuma rezultātus saskaitīja kopā ar žūrijas balsojuma rezultātiem, un par uzvarētāju tika paziņota grupa "Citi zēni" ar dziesmu "Eat Your Salad".

Konkursa "Supernova 2022" finālā uzstājās "Inspo" ar dziesmu "A Happy Place", Aminata ar dziesmu "I'm Lettting You Go", Linda Rušeniece ar dziesmu "Pay My Own Bills", "Mēs jūs mīlam" ar dziesmu "Ritch Itch", Elīna Gluzunova ar dziesmu "Es pabiju tur", "Citi zēni" ar dziesmu "Eat Your Salad", "Bermudu divstūris" ar dziesmu "Bad", "Bujāns" ar dziesmu "He, She, You & Me", Miks Galvanovskis ar dziesmu "I’m Just a Sinner", Raum ar dziesmu "Plans" un Miks Dukurs ar dziesmu "First Love".

Foto: "Supernovas 2022" fināls

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu