Sesks pārliecinoši uzvar savā klasē un latviešu konkurencē rallijā “Sarma”

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Sesks rallijā Sarma
Mārtiņš Sesks rallijā Sarma Foto: Kalendārs "Rallijs Latvijā"

Nedēļas nogalē aizvadītājā rallijā “Sarma” Mārtiņa Seska /Renāra Franča ekipāža guva pārliecinošu uzvaru LRC 3 klasē un sacensību kopvērtējumā bija visātrākie latvieši.

Tikai noslēdzošajā ātrumposmā Sesks piekāpās R.Murakam cīņā par kopvērtējuma sesto pozīciju un finišēja septītajā vietā, sacensību līderim zaudējot 1 minūti un 29 sekundes. Savukārt LRC 3 ieskaitē Sesks demonstrēja pārliecinošu līderību ar 3 minūšu pārsvaru pār sekotājiem.

“Pēc trīs gadiem atgriežoties Rallijā “Sarmā”, sajūtas ir fantastiskas. Esam aizvadījuši pirmās sacensības ar jaunu mašīnu – "Škoda Fabia R4" –, kas bija mums ugunskristības šajā klasē. Bija ļoti interesanti pavērot un saprast mūsu sniegumu pret pārējiem – līdzvērtīgas un augstākas jaudas auto. Absolūti vērtējot, es domāju, mēs esam izpildījuši šo plānu. Esam rezultātos tur, kur bija jābūt. Savā klasē, starp vienlīdzīgām mašīnām uzvarējām ar trīs minūšu pārsvaru. Sezonu sākam uz patīkamas nots,” pēc sacensībām sacīja Mārtiņš Sesks.

Mārtiņš Sesks rallijā Sarma
Mārtiņš Sesks rallijā Sarma Foto: Kalendārs "Rallijs Latvijā"

Novērtējot "Škoda Fabia R4" jeb Rally2-Kit klases automašīnu, ar kuru ekipāža debitēja šīs sezonas pirmajās sacensībās, Sesks bija lakonisks: “Ja startēsim ar šo automāšīnu turpmāk, tad strādāsim, lai mums ir individuālāki regulējumi un programmas, un slīpēsim braukšanas tehniku.”

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu