Dziesmu rakstniece Madlēna Ūdre izdod jaunu videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Madlēna Ūdre
Madlēna Ūdre Foto: Do Hyun Kang

Iznācis mūziķes Madlēnas Ūdres videoklips dziesmai "Ne sors pas". Šī ir otrā dziesma no Madlēnas debijas EP "Sākums".

Nosaukums tiešā tulkojumā no franču valodas nozīmē "Neej ārā". Tā ir par tuva cilvēka došanos svešumā un apziņu, ka tas viņu izmainīs līdz nepazīšanai.

"Bija aizraujoši piedzīvot, kā manis radītā dziesma tiek turpināta caur režisora un operatora acīm. Esam palūkojušies uz naratīvu no pretējā skatupunkta: ja pati dziesma vēsta vienas iesaistītās puses stāstu, tad video – otras puses stāstu," skaidro Madlēna.

Videoklips tapis sadarbībā ar režisoru Frederiku Sebastianu, operatoru Ļevu Kovaļenko (Lev Kovalenko), producenti Annu Milleri (Ann Miller) un mākslinieci Aleksandru Šadrinu (Alexandra Shadrina).

Filmēšana notika Pikvas muižā, Igaunijas ziemeļos, par ko baumo, ka tā esot apsēstākā ēka visā Igaunijā.

Noskaties dziesmas video!

Madlēna Ūdre dziesmas sacer jau kopš pusaudžu vecuma, taču nekad nebija ļāvusi tām izskanēt tālāk par savas istabas sienām Luksemburgā, kur uzauga un iemācījās franču valodu, vai koju telpām Skotijā, kur studēja zooloģiju. Saprazdama, ka bioloģe nebūs, Madlēna atgriezās Latvijā un sāka nopietnāk pievērsties mūzikai. Dziesmās bieži parādās dabas motīvi, jo kaut kur dziļi iekšā tas biologs joprojām mīt. Šobrīd Madlēna strādā pie pilnmetrāžas albuma studijā "Barona buduārs".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu