"Opus pro" pēdās. Hārdroka grupa "Quickstrike" izdod debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Quickstrike"
"Quickstrike" Foto: publicitātes

Pašmāju hārdroka apvienība "Quickstrike" laidusi klajā debijas albumu "None of a Kind". Ieraksts pieejams visās digitālajās platformās, kā arī CD formātā, kurā iekļauts citur nepieejams skaņdarbs.

"Quickstrike" aktīvi darbojas jau vairākus gadus, spēlējot Latvijā un citviet Eiropā.

Grupa šogad noslēdza līgumu ar izdevniecību "Rockshots Records", kas arī izdod debijas albumu "None of a Kind".

“Esam ļoti gandarīti un lepni, ka varam beidzot nodot pilno albumu klausītājiem visā pasaulē. Ar pirmajiem trim singliem jau sanācis uztaisīt ievērojamu troksni gan Latvijā, gan ārvalstīs, un iegūt ievērojamu fanu apjomu. Esam lasījuši dažādas atsauksmes, tāpēc esam ļoti ieinteresēti kā klausītāji uztvers visu pārējo, ko esam sagatavojuši. Skatoties uz to, ka skaņdarbs ir diezgan daudzpusīgs, esam pārliecināti, ka katrs var tajā atrast kādu dziesmu, liriku vai sajūtu, kas uzrunā," grupa raksta preses paziņojumā.

Digitālajā albumā pieejami desmit skaņdarbi, savukārt CD formāts ir papildināts ar ekskluzīvu skaņdarbu "Moonlight Days".

"Quickstrike"
"Quickstrike" Foto: publicitātes

"Ar albumu mēs izteicām visu, kas bija tobrīd jāizsaka – nesamākslotas emocijas, īstas pieredzes un sajūtas, kuras vislabāk skan izteiktas dziesmās, un klausītāji noteikti varēs to paši sajust un sadzirdēt. Daudz esam pieredzējuši, uzzinājuši un iemācījušies albuma tapšanas procesā, kas ir pilnveidojis mūs kā grupu un arī personības. Tas ir spēcīgs pamats tam, kādi esam šodien – ar savu skaņu, attieksmi un gatavi nākamajam lielajam solim. Kamēr klausītāji izbauda "None of a Kind", mēs aizkulisēs esam jau sagatavojuši nākamo cēlienu, un mūsu darbs ir tikai sācies."

Noklausies jauno albumu!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu