Prestižu zīmolu apģērbi - par dažiem eiro

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: istockphoto.com/

Ja gribi būt tuvāk tautai, runā tās valodā. Acīmredzami pēc šādas loģikas vadījušies interneta platformas lupatas.lv īpašnieki, nosaucot to neglaimojošā, taču ļoti precīzi darbību raksturojošā vārdā. Jo tieši tā taču ikdienas žargonā dēvējam apģērbu, vai ne?

Lupatas.lv ir «divi vienā» tirdzniecības platforma. Proti, tajā var gan iegādāties lietotas prestižu zīmolu drēbes, ko sarūpējuši paši veikala saimnieki, gan arī meklēt apģērbus bezmaksas sludinājumos, ko ievieto privātpersonas. Arī to vidū dominē labi zināmi un augstu vērtēti «brendi».

Lielākais piedāvājums sievietēm

Šobrīd portālā jau var iegādāties vairāk nekā 350 dažādas preces, un to skaits nemitīgi aug. tie ir apģērbi, apavi, aksesuāri, sporta preces un preces mājai. Protams, ir arī atsevišķa sadaļa bērnu lietām. Tā kā sievietes tradicionāli ir naskākās apģērbu pircējas un mijējas, arī lupatas.lv vērienīgākais produkcijas piedāvājums ir dāmu sadaļā. Tomēr arī pārējās kategorijās ir no kā izvēlēties.

Sludinājumos pārstāvēta ļoti plaša cenu amplitūda. Piemēram, mēteli var iegādāties pat par 7 eiro, bet polārlapsas puskažoku - par 400 eiro. Just Cavalli Xs sieviešu rokassomiņu kāds tirgo par 170 eiro, cits Burberry 59 saulesbrilles par 160 eiro, vēl kāds Hugo Boss vīriešu kurpes par 100 eiro. Šeit pirkšana ir kā klasiskos pārdošanas portālos. Pie sludinājuma norādīts pārdevēja telefona numurs, kā arī ir iespēja nosūtīt tiešo ziņu un vienoties par tikšanos vai preces nosūtīšanu un norēķināšanās kārtību.

Krekli par 3 eiro

Lietoto preču veikalā dominē A klases zīmolu preces un «vintage» produkcija no ASV. Arī šeit lielākais piedāvājums šobrīd ir sieviešu apģērbiem no tādiem zīmoliem kā Tommy Hilfiger, Chaps, Calvin Klein, Ralph Lauren un citi. Turklāt faktiski visu veikalā nopērkamo apģērbu cena ir tik pieejama, ka augstvērtīgu zīmolu drēbes var atļauties valkāt faktiski jebkurš Latvijas iedzīvotājs. Sieviešu džemperi, nemaksā dārgāk par 20 eiro, svārkus un bikses var nopirkt par 10 eiro, bet krekliņus, blūzes un šortus pat par 3 eiro gabalā. Vīriešu apģērbi ir līdzīgā cenā, bet bērnus var apģērbt par dažiem desmitiem eiro, jo reti kura prece maksā vairāk par 5 eiro gabalā. Pat kombinezonu vai vējjaku var iegūt īpašumā par 4 eiro. Tā kā bērni dažos vecuma posmos aug ļoti strauji un «izaug» no drēbēm ātrāk nekā tās paspēj novalkāt, šāds piedāvājums ir reāls finansiāls atvieglojums ikvienam vecākam.

Šajā platformas sadaļā iegāde notiek kā interneta veikalos. Preces tiek ievietotas virtuālā pirkuma grozā, par kura saturu iepirkšanās noslēgumā var norēķināties kā ar internetbanku, tā maksājumu karti. Pirkums tiek nosūtīts uz klienta norādīto adresi gan Latvijā, gan jebkurā citā Eiropas Savienības dalībvalstī ar pasta vai kurjerpasta starpniecību. Un, protams, privātpesonām ir tiesības atgriezt preci 14 dienu laikā pēc saņemšanas, ja tā neatbilst pircēja prasībām. Atpakaļsūtīšanas izmaksas uzņemas platforma, tādēļ pircējs var būt drošs, ka būs jāsamaksā tikai par tām drēbēm, ko patiešām vēlēsies valkāt.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu