Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Ko sola zvaigznes: horoskops piektdienai, 18. februārim

AUNS

Iespējas satikt domubiedrus, kas gatavi ieklausīties tavās oriģinālajās iecerēs. Varbūt tie būs kolēģi, varbūt priekšniecība, varbūt seni darījumu partneri.

VĒRSIS

Vajag arī mācīties kaut ko jaunu, it īpaši tehnoloģiju jomā. Dzīve traucas uz priekšu straujiem soļiem. Ielūkojies kursu un semināru piedāvājumā. Atradīsies kas noderīgs.

DVĪŅI

Profesionālajā izaugsmē iespējami divi scenāriji. Pirmais – censties pakāpties pa karjeras kāpnēm esošajā darbavietā vai pretendēt uz labākiem nosacījumiem, otrais – padomāt par privāto biznesu.

VĒZIS

Svarīgās lietās ieklausies intuīcijā. Ja līdz šim pret to esi izturējies skeptiski, tad ir pienācis laiks mācīties notvert to „pirmās sajūtas” putnu aiz spārna.

LAUVA

Var rasties burvīgas iespējas izcelties, izvirzīties un līdz ar to palielināt ienākumus. Galvenais – nesatraucies par sīkumiem un nepieņem lēmumus steigā.

JAUNAVA

Lai arī kādā lietišķajā modelī tu rosītos, svarīgi pievērst uzmanību finansēm. Proti, lūkoties, vai tev vienmēr viss samaksāts, vai kontā ienākusi pareizā summa, vai rēķini apmaksāti.

SVARI

Emocionāla diena, daudz plānu, daudz sapņu. Dzīvosi brīvdienu noskaņās un apsvērsi izklaides iespējas. Taču patlaban diezgan jūtīga finanšu tēma, esi apdomīgs ar tēriņiem.

SKORPIONS

Ļoti svarīgi neiet veco rutīnas ceļu, bet meklēt jaunas iespējas, lai arī brīžam uzvirmo iekšējā pretestība. Bet kurš gan labāk par tevi zinās to, ka viss, kas notiek, notiek uz labu.

STRĒLNIEKS

Nevajag paļauties uz svešiem solījumiem. Ja kāds piedāvā zelta kalnus un piena upes ķīseļa krastos, tad diez vai tam ir reāls pamats. Būtiskos darbus, norunas un projektus pieskati pats.

MEŽĀZIS

Piekrīti karjeras piedāvājumiem, iesaisties biznesa projektos, slēdz līgumus, atrodi jaunus kompanjonus. Vienu gan ievēro – nevajag jaukt draudzību un naudas lietas un draudzību un biznesu.

ŪDENSVĪRS

Var izveidoties sekmīgi kontakti ar ārzemēm. Ja ne klātienē, tad attālināti. Apgūsti iespējas, ko sniedz globālais tīmeklis – tur tev var pavērties plašs darba lauks. Tā teikt: pasaule bez robežām!

ZIVIS

Ja esi algotā darba darītājs, tad priekšniecība vai kolēģi no tevis gaidīs dažādas idejas un priekšlikumus. Var rasties iespējas pretendēt uz augstāku amatu. Esi uzmanīgs un ievāc informāciju.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu