Elīna Maligina par dzīvi pēc vīra nāves: Vairs nevarēju palīdzēt Valērijam, bet varēju nodarīt pāri sev (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Maligina
Elīna Maligina Foto: Ieva Lūka/LETA

Māksliniece Elīna Maligina jeb Helēna Ora intervijā izdevumam "Lilit" pastāstīja, kā iepazinās ar savu otro vīru, uzņēmēju Valēriju Maliginu un kā pieņēma viņa pēkšņo nāvi.

Maligina atklāj, ka abi iepazinušies kādā izstādē. "Par mani teica - izvēlējās miljonāru, re, cik merkantila! Bet es jau esmu teikusi un atkārtošu vēl un vēl - mani piesaista vīrieši, ar kuriem kopā varu izaugt," atklāj Elīna, piebilstot, ka pirms jebkādu attiecību uzsākšanas viņai nepieciešams daudz sarunu, lai saprastu, "kas lācītim vēderā".

Viņa stāsta, ka abu gadu ilgā laulība bijusi piesātināta. "Lai gan mums bija ļoti daudz kopīga, kas neizslēdza daudz problēmu un radīja neskaitāmas nesaskaņas. Šis milzīgais emociju vilnis man bija jauna, aizraujoša un brīnišķīga pieredze.

Jā, mēs dzīvojām kā uz vulkāna - nu un kas?" intervijā "Lilit" atklāj Maligina. 

Elīna un Valērijs Maligini
Elīna un Valērijs Maligini Foto: Ieva Lūka/LETA

Par zaudējuma sāpēm māksliniece atklāj - kad bijis vissliktāk, viņa bijusi pavisam viena.  "Man nepalīdzēja neviens. Pēkšņi es biju viena. Gadu pirms tam, kad no dzīves aizgāja Valērijs, nomira mans tēvs. Tā mani divi galvenie vīrieši aizgāja aizsaulē - tēvs un vīrs. Tēvs ilgi slimoja. Vīrs aizgāja pēkšņi. Esmu domājusi, kāpēc tā notika, vai esmu pie kaut kā vainīga, ko neesmu izdarījusi... Tas bija sāpīgi un smagi.

Man sākās depresija. Vairs nevarēju palīdzēt Valērijam, bet varēju nodarīt pāri sev, jo es paliku dzīva, tātad esmu vainīga."

Māksliniece atzīst, ka pēc vīra nāves sāka pastiprināti lietot alkoholu. "Ticiet man, alkohols nepalīdz. Uz mirkli kļūst gaišāks, bet pēc tam atkal melna izmisuma nakts, un tu tajā arvien dziļāk un dziļāk iegrimsti." 

Atgādinām, ka Elīna un Valērijs Maligini mija gredzenus 2016. gada oktobrī. Maligins mūžībā aizgāja 2017. gada 9. decembrī 52 gadu vecumā.

Pilnu interviju lasi izdevuma "Lilit" februāra numurā!

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu