Baltijas valstīs turpina pieaugt degvielas cenas (9)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Degvielas uzpildīšana. Ilustratīvs foto.
Degvielas uzpildīšana. Ilustratīvs foto. Foto: FRANCK FIFE / AFP

Pagājušajā darba nedēļā visās Baltijas valstu galvaspilsētās atsākās degvielas cenu kāpums, tādējādi sasniedzot jaunus cenu rekordus, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena pietuvojās 1,6 eiro atzīmei, nedēļas laikā kāpjot par 0,6% - līdz 1,594 eiro par litru, savukārt dīzeļdegvielas cena palielinājās par 0,7% - līdz 1,454 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena kāpa par 0,4% - līdz 1,522 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,1% - līdz 1,482 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nedēļas laikā palielinājās par 1,2% - līdz 1,679 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 1,3% - līdz 1,519 eiro par litru, pirmo reizi cenai pārkāpjot 1,5 eiro atzīmi.

Autogāzes cenas Rīgā un Tallinā nedēļas laikā samazinājās, bet Viļņā tā saglabājās stabila. Rīgā autogāzes cena samazinājās par 1,9% un maksāja 0,795 eiro par litru, bet Tallinā kritās par 2,6% - līdz 0,76 eiro par litru. Viļņa litrs autogāzes maksāja kā nedēļu iepriekš – 0,712 eiro par litru.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu