Nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ atlikts pirmais posms MXGP klasē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
MXGP of Latvia 2021. Otrā diena
MXGP of Latvia 2021. Otrā diena Foto: Jānis Asaris, speciāli TVNET

Nelabvēlīgo laikapstākļu dēļ uz nākamo nedēļas nogali atlikts 2022.gada pasaules čempionātā motokrosā MXGP klasē pirmais posms Lielbritānijā.

MXGP mājaslapā publicētajā paziņojumā noradīts, ka sacensību atbalstītājs "Infront Moto Racing", Starptautiskā Automobiļu federācija (FIM) un vietējais organizators nolēmuši, ka vētra "Jūnisa" un tās nestās vēja brāzmas ir pārāk spēcīgas, lai šajā nedēļas nogalē notiktu sacensības "Matterley Basin" trasē Lielbritānijā.

Konsultējoties ar Vinčesteras pašvaldību, policiju un citām amatpersonām nolemts sacensības pārcelt uz 26.-27.februāri.

Jau vēstīts, ka Latvijas motokrosists Pauls Jonass 2022.gada pasaules čempionātā motokrosā MXGP klasē atkal pārstāvēs "Standing Construct Husqvarna Factory Racing" komandu.

"Husqvarna" komandu pārstāvēs pasaules čempions MX2 klasē Jonass un pieredzējušais Braiens Bogerss no Nīderlandes, iepriekš paziņoja komanda, norādot, ka viņi startēs ar motocikliem "FC 450".

Gaidāms, ka 2022.gada sezonā būs 20 MXGP kārtas, katrai norisinoties divas dienas.

2021.gada čempionātā uzvarēja nīderlandietis Džefrijs Herlingss, aiz sevis atstājot francūzi Romēnu Fevru un slovēni Timu Gajseru.

Latvijas motosportists Jonass, kurš sezonas divos noslēdzošajos posmos nestartēja, sezonu noslēdza kopvērtējuma astotajā pozīcijā.

2020.gada oktobrī Jonass pēc divu gadu sadarbības pameta "Rockstar Energy Husqvarna" vienību un noslēdza līgumu ar "Gas Gas", startējot "Standing Construct GasGas Factory Racing".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu