Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Ko sola zvaigznes: horoskops piektdienai, 21. februārim

AUNS

Izrādi iniciatīvu darbā, interesējies par nozares jaunumiem, ielūkojies darba sludinājumos un seko līdzi biznesa aktualitātēm. Kurš pirmais kaut ko uzzina, tas vinnētājs.

VĒRSIS

Pirmdiena nemierīga. Taču kopumā profesionālajā jomā veiksies – daudz izdarīsi un parādīsi sevi kā uzticamu, kārtīgu darbinieku vai zinošu vadītāju, kuram var uzticēties.

DVĪŅI

Šī pirmdiena nav pilna ar entuziasmu. Drīzāk mieru neliek domas par svešām zemēm, interesantām vēstures liecībām, citām kultūrām. Papēti ceļojumu firmu piedāvājumus.

VĒZIS

Var nākties kārtot darīšanas ar iestādēm vai komunālajiem dienestiem. Ja vajadzēs skaidroties, tad sagatavojies. It īpaši vērīgs un uzmanīgs esi naudas lietās.

LAUVA

Sekmīga diena sadarbībai. Profesionālajā jomā kolēģi vai darījumu partneri atzīs tavu autoritāti, respektēs, uzklausīs un labprāt apspriedīs nākotnes plānus.

JAUNAVA

Nedēļas pirmā darba diena veiksmīga profesionālajā jomā. Tev patīk lietu kārtība un kolēģi, priekšnieki vai sadarbības partneri to novērtēs. Ar akurātiem cilvēkiem, tīkami sadarboties.

SVARI

Šodien veiksies, ja būsi precīzs un rīkosies pēc instrukcijām, nevis tā, kā ienāk prātā. Vakarā vari ieplānot mājās saimniecības darbus vai jaunu kulinārijas recepšu izmēģinājumus.

SKORPIONS

Var sarežģīties partnerības jautājumi – darba vidē, ar kolēģiem vai biznesa kompanjoniem. Kāds var sastrādāt ko tādu, ko domādams neizdomāsi. Un pēc tam tas jārisina tev...

STRĒLNIEKS

Šī nedēļa jāsāk ar moto: jo ātrāk un enerģiskāk darbosies, jo vairāk nopelnīsi. Vakarā brīnīsies, kur tā diena palikusi? Bet vēlāk ar rezultātu materiālā izteiksmē būsi apmierināts.

MEŽĀZIS

Meklē jaunus ceļus, lai palielinātu ienākumus. Veiksme smaida, tikai jābūt čaklam un jāstrādā ar atdevi. Vari uzņemties arī kaut ko papildus no darba brīvajā laikā.

ŪDENSVĪRS

Sekmīga diena, kad viss iet no rokas. Prātā lieliskas idejas, viegli veidosi kontaktus, kāda nejauša iepazīšanās var pāraugt ilgtermiņa lietišķajā sadarbībā.

ZIVIS

Veiksmīga diena. Iedvesmosi kolēģus, viņi uzklausīs tavas idejas un atzīs tās par ļoti noderīgām. Ap tevi ir lieliska komanda un kopā varat paveikt lielus darbus.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu