Trešdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops trešdienai, 23. februāris.

AUNS

Aunam ir plašs paziņu loks un šodien dzīvē var parādīties kāds cilvēks no pagātnes. Ar lietišķiem nolūkiem un negaidītu sadarbības piedāvājumu. Esi apdomīgs naudas lietās.

VĒRSIS

Tev piemīt loģika un pārliecināšanas spējas un neviens nešaubīsies par tavu ideju pareizību un dzīvotspēju. Oriģinālas domas, kuras konservatīvais Vērsis šodien bārstīs kā spožas pērles.

DVĪŅI

Tehnoloģiju guru Dvīņi prātos, kā dzīvi darīt ērtāku. Kāds iegādāsies modernu viedierīci, kāds nolems bankas identifikācijā izmantot biometriju. Lai dzīvo novitātes!

VĒZIS

Darbā šaudīsies kā atspole – te jāpalīdz ar padomu, te roka jāpieliek, te kāds jāuzmundrina. Labi, ja kolektīvā ir tāds cilvēks. Tikai... ja pārāk daudz atdosi citiem, kas pašam paliks?

LAUVA

Veiksmīga sastrādāšanās, taču Lauva tomēr gribēs paspīdēt. Ir lieliskas iespējas nostiprināt autoritāti. Vakarpusē sirds pukstēs straujāk – ilgās pēc romantikas un mīļuma.

JAUNAVA

Grūti mainīt ieradumus, bet šodien var būt tava lielo iespēju diena. Ja atveras jaunas durvis, dodies uz priekšu. Kā smejies: trešdiena – mazā piektdiena. Vakarā prieku sagādās radošas izklaides.

SVARI

Ja kas kārtojams iestādēs vai bankās, noskaidro visus juridiskos aspektus. Iespējamas negaidītas situācijas un kāda sīka nenoskaidrota nianse pārvērsties problēmā.

SKORPIONS

Visu pats! Visu zinu!... Tomēr šodien labāk veiksies tiem, kas plāno strādāt vai prezentēt projektus ciešā sadarbībā ar kolēģiem, domubiedriem, biznesa partneriem.

STRĒLNIEKS

Vadība var palūgt izdarīt kaut ko papildus taviem salīgtajiem ikdienas pienākumiem, bet, ja pats esi priekšnieks, var nākties labot padoto kļūdas. Labi, ka esi dvēselē optimists!

MEŽĀZIS

Sapratīsies ar cilvēkiem no pus vārda un viena acu skata. Tas ir tieši tas, kas vajadzīgs, lai stiprinātu profesionālās pozīcijas. Kārtojot lietišķus jautājumus, var uzdzirkstīt simpātijas.

ŪDENSVĪRS

Prātosi par finanšu lietām. Sajūta tāda, ka izdevumi varētu pārsniegt ienākumus. Vari runāt par algas pielikumu, bet, ja ir savs bizness, tad vajag attīstīt jaunus virzienus.

ZIVIS

Laiks trauksies uz priekšu ātrā tempā, un, skat’ diena jau galā. Vakarā svarīga privātā dzīve. Brīvajiem ļaudīm romantiski saviļņojumi, ģimenes cilvēkiem sirsnīga kopā būšana.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu