Ceturtdienas horoskops: kas tevi šodien gaida? (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Horoskops ceturtdienai, 24. februārim.

AUNS

Iespējama finansiāla veiksme, taču tāpat vien kontā nekas nekritīs. Kārtīgi pastrādāsi un rezultāts priecēs. Turklāt vēlams orientēties uz darbiem, kas nesīs labumu arī ilgtermiņā.

VĒRSIS

Viens spītīgs cilvēks! Būsi nešaubīgi pārliecināts par savu taisnību un centīsies pārliecināt visus citus. Nav vērts cīnīties ar citādi domājošiem - meklē kompanjonus, kas gatavi sadarboties.

DVĪŅI

Diena ļoti piemērota jaunu zināšanu apguvei, online semināriem u.c. Ko interesantu uzklausīsi arī par notikumiem un pazīstamiem cilvēkiem. Tikai netici visam uzreiz, bet pats pārbaudi.

VĒZIS

Nebīsties no pārmaiņām un esi gatavs nospraust jaunus mērķus un izlemt, ar ko un kā vēlies sadarboties. Ja kādas attiecības jāpārtrauc, pratīsi to izdarīt korekti.

LAUVA

Veiksmīga diena, ja turēsi grožus savās rokās. Būs plānošanas, pārrunas, jaunas idejas. Taču pārāk riskēt ar novitātēm nevajag. Dienas beigās pārliecinies vai kolēģi visu izdarījuši.

JAUNAVA

Piedomā pie vārdiem, jo izteikto par nebijušu padarīt vairs nav iespējams. Formulē precīzi domu un izvairies no pārlieku kritiskas attieksmes. Kāds var apvainoties.

SVARI

Lietišķajā jomā visas jaunās idejas rūpīgi izvērtē – var būt gan graudi, gan sēnalas. Bet vislabākais ir apspriesties ar kolēģiem un cilvēkiem, kuriem tu uzticies.

SKORPIONS

Turies tālāk no rūgumpodiem, kas ar visu nemierā, visus kritizē un staigā sarauktu pieri. Viņi var izbojāt darbaprieku. Bet, ja būsi noskaņojies uz pozitīvā viļņa, daudz izdarīsi.

STRĒLNIEKS

Jau no paša rīta būsi možs un darbīgs un ar iedvesmosi arī citus. Vajadzētu uzklausīt kolēģu vai biznesa partneru viedokli, tajā noteikti ir kas noderīgs.

MEŽĀZIS

Būsi pati nopietnība un ļoti koncentrēsies darbam. Taču esi modrs - varbūt kāds peļņas variants var rasties pavisam neplānoti un negaidot. Jāreaģē un jārīkojas operatīvi.

ŪDENSVĪRS

Šodien daudz ideju. Var gadīties, ka citi brīnās, neizpratnē rausta plecus vai pat apšauba to realizācijas iespējas. Tev nevienam nekas nav jāpierāda, īstie domubiedri paši uzradīsies.

ZIVIS

Darbā, domājams, viss ritēs savu gaitu. Ja nosacījumi apmierina, tad strādā, kur esi. Ja kaut kas nav pa prātam, pameklē citu vietu. Diena bez īpašiem kāpumiem vai kritumiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu