"Amazon Prime" atbild konkurentiem ar vērienīgu seriālu par fejām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Carnival Row" (Kara Delavinja)
"Carnival Row" (Kara Delavinja) Foto: publicitātes

Video straumēšanas vietņu cīņa par skatītāju, precīzāk maksas abonentu, turpinās. Par vienu no populārākajiem pēdējo divu gadu seriāliem, kuram jau drīzumā gaidāma otrā sezona, kļuvis fantāzijas darbs "Carnival Row", ko saviem abonentiem piedāvā straumēšanas vietne "Amazon Prime".

Seriālā galvenās lomas atveido Holivudas smagsvars Orlando Blūms (Orlando Bloom) un modele, kas kļuvusi par atzītu aktrisi, Kara Džoslīna Delavinja (Cara Delevingne).

Jau pēc pirmajām sērijām, kad tika saņemtas pozitīvas atsauksmes no skatītājiem, seriāla veidotāji paziņoja, ka tiks gatavota arī otrā sezona. Zināms, ka otrās sezonas materiāls jau ir uzfilmēts, pēdējie kadri uzņemti 2021. gada septembrī.

Seriāls, kuru veido divi amerikāņu scenāristi un producenti - Renē Ečevaria (René Echevarria) un Treviss Bīčems (Travis Beacham), balstās uz savulaik Bīčema uzrakstīta filmas "A Killing on Carnival Row" scenārija motīviem. Tiesa, tiek ziņots, ka Bīčems šobrīd jau ir pametis seriāla komandu, radošu domstarpību dēļ.

Foto: Seriāla pirmizrāde 2019. gadā. Aktieris Orlando Blūms pozē kopā ar līgavu, amerikāņu popdīvu Keitiju Periju.

Seriālā, kas uzņemts Čehijā, būtiska loma atvēlēta dažādiem mītiskiem tēliem, to starpā fejām, vienu no tām - Vinjetu atveido Delavinja. Fejas un citi "atšķirīgie" ir spiesti pamest savu dzimteni kara dēļ un kā bēgļi apmetas Buržas pilsētā, kas ļoti līdzinās senajai Prāgai. Tur viņi saskaras ar diskrimināciju, rasismu no vietējiem iedzīvotājiem un pat naida noziegumiem.

"Carnival Row"
"Carnival Row" Foto: publicitātes/Amazon Prime

Blūms seriālā atveido inspektoru Raikroftu Filostreitu (Filo), kurš cenšas atrisināt zvērīgi pastrādātos noziegumus.

Seriāla vizuālos efektus veido ar "Emmy" apbalvotā studija "Important Looking Pirates", kas atrodas Stokholmā.

Seriāla reklāmas rullītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu