Šomasei jāskaidrojas policijā: bērnu nodarbības vadot afekta stāvoklī (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Dziedātāja, bērnu un jauniešu radošās studijas vadītāja Liene Šomase pagājušajā nedēļā sniedza paskaidrojumus policijā - kāda sieviete vērsusies ar iesniegumu, ka dziedātāja vadot nodarbības afekta stāvoklī.

Žurnāls "Privātā Dzīve" ziņo, ka kāda sieviete, kura izvēlējusies palikt anonīma, vērsās ar iesniegumu policijā, lūdzot pārbaudīt "Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošās studijas" darbu un metodes, ar kurām viņa strādā.

Iesniegumā teikts, ka Šomase to darot "afekta stāvoklī".

Kā izdevumam paskaidro pati dziedātāja, apgalvojums esot "mistisks un nepatiess", un pēc notikušās pārbaudēs nekas netika ierosināts.

"Acīmredzot šai sievietei nav skaidrs, kas ir tehniskā mīlestības elpošana un meditācija, ko nozīmē smaidīt un priecāties par dzīvi," saka Šomase.

Dziedātāja uzsver, ka studijas audzēkņu vecākiem neesot iebildumu pret nodarbībās notiekošo: "Elpojam un priecājamies par dzīvi!"

Kā zināms, Šomase jau vairākus gadus nav izdevusi jaunu mūziku, taču sociālajos tīklos regulāri publisko dažādus spirituālus ierakstus, ar mērķi iedvesmot savus sekotājus. Tiesa, dziedātājas sekotāji tos uztver ar divējādām sajūtām.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu