Ziemeļu džeza grupa "Pulse Trio" izdod debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“Pulse Trio”
“Pulse Trio” Foto: publicitātes

Pēc 12 gadu prombūtnes Latvijā atgriezies džeza bundzinieks Pauls Pokratnieks, kurš kopā ar apvienību "Pulse Trio" izdod debijas albumu "The End Is The Beginning" ("Beigas ir sākums").

Albums tiek izdots kolorītās zviedru ierakstu kompānijas "HOOB Records" apgādā. Tas tika ierakstīts divu dienu laikā prestižajā Epidemin studijā Gēteburgā, Zviedrijā ar zviedru Mākslas padomes atbalstu.

"Pulse Trio" ir bundzinieka un komponista Paula Pokratnieka radošo izpausmju platforma, kurā, mijiedarbojoties ar zviedru pianistu Fabian Kallerdahl un somu kontrabasistu Olli Rantala, tiek radīta mūzika, kas nepazīst žanru robežas. Improvizācija kā sastāva stūrakmens, virzās caur melodijām un harmonijām, pieskaroties klasiskajai un džeza mūzikai, kā arī popmūzikas, folkmūzikas un elektroniskās mūzikas elementiem.

Jaunā albuma koncepcija ir balstīta uz Paula kā cilvēka, vīrieša, mūziķa, komponista un bundzinieka attīstības ceļu, iepazīstot šo pasauli caur ciešanām un svētlaimi, caur šķiršanos no mīļā un jaunā, nezināmā izzināšanu. Albumā dzirdamās deviņas oriģinālkompozīcijas ir hronoloģisks stāsts par to, kā indivīds, nospiests uz ceļiem, mēģina un cīnās, lai tiktu atpakaļ uz kājām, par savu spēju robežu iepazīšanu un dzīves potenciāla apzināšanos. Kaut kā beigas ir tikai kā jauna sākums.

Albums paralēli visām digitālās straumēšanas vietnēm tiks izdots gan CD, gan vinila formātā, un vizuālajā noformēšanā ir piedalījusies starptautiska mākslinieku komanda.

Pulse Trio "The End Is The Beginning"
Pulse Trio "The End Is The Beginning" Foto: publicitātes

Albuma dizainu veidojusi pašmāju grafiskā dizainere Kristīne Martinova. 

Noklausies jauno albumu!

Albuma prezentēšanas koncerti Latvijā paredzēti šā gada rudenī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu