Pieklusināti skaista, noslēpumaina gaišmate, kuras mīļajam sunim Leonam ir savs "Instagram" konts. Latviešu izcelsmes amerikāņu sieviete vārdā Sarma Melngailis ir pavērsusi visus starmešus savā virzienā ar, iespējams, lielāko skandālu ASV restorānu biznesā – liela mēroga naudas izkrāpšana no pašas rūpīgi lolotā svaigēšanas restorāna "Pure Food and Wine", kuru apmeklējuši Aleks Boldvins, Rūnija Mara, Bils Klintons. Savā ziņā Sarma atgādina Deivida Finčera filmas "Gone Girl" galveno varoni. Visi stāsti par viņas personību un kriminālistes pagātni šķiet tik neticami un neloģiski, faktiski neizskaidrojami un piesātināti ar pretrunām. 

Jau šī gada martā straumēšanas vietnē “Netflix” būs vērojama dokumentālā filma “Bad Vegan”, kuras autors ir Kriss Smits. Viņa kontā ir vēl pārītis skandalozu filmu – "Fyre: The Greatest Party That Never Happened" vēsta par festivālu, kas tā arī nekad nenotika.

Savukārt “Tiger King” vēsta par kādu ekscentriķi, kurš paralēli privātā zoodārza uzturēšanai audzē tīģerus un ir izcietis cietumsodu par pasūtījuma slepkavības veikšanu.

Nu ir pienākusi kārta latvietes Sarmas Melngailes stāstam, kas tikpat labi varētu būt vēstījums par Britniju Spīrsu. Par to, kas notiek, ja sievietes personība tiek salauzta ar mīlestību, kas izrādās kontrolējoša, manipulējoša, psiholoģiski un finansiāli vardarbīga apsēstība ar nepareizo “princi baltā zirgā”.

Par princi, kurš Sarmai apsolīja nemirstību viņas mīļotajam sunim Leonam, bet tā vietā viņa ieguva traumu uz mūžu un ieslodzījumu Rīkera salas cietumā, Ņujorkā. Kā viss nonāca līdz tam?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp