Sākta "Riga Jazz Stage 2022" biļešu tirdzniecība

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ieskats konkursa “Riga Jazz Stage” finālistu koncertā
Ieskats konkursa “Riga Jazz Stage” finālistu koncertā Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Sākta starptautiskā džeza mākslinieku konkursa "Riga Jazz Stage" biļešu tirdzniecība. Pasākums notiks no 7. līdz 9. aprīlim "Splendid Palace" kinoteātrī Rīgā. 

Gan klātienes, gan tiešsaistes biļetes nopērkamas aula.lv.

"Riga Jazz Stage 2022" norisināsies 13. reizi un pulcēs jaunos džeza māksliniekus no 13 valstīm. Rīgā ieradīsies arī prominenta starptautiskā žūrija, padarot "Riga Jazz Stage" par džeza svētkiem, kas atzīmēti šā žanra pasaules kartē.

7. aprīlī pulksten 18.00 norisināsies konkursa koncerts, kurā piedalīsies 25 jaunie talanti no ASV, Itālijas, Lielbritānijas, Vācijas, Polijas, Belģijas, Dānijas, Slovākijas, Turcijas, Ukrainas un Baltijas valstīm.

8. aprīlī pulksten 18.00 notiks konkursa fināls, kurā publikai uzstāsies starptautiskas žūrijas atlasītie kandidāti, kas nešaubīgi būs pasaules līmeņa džeza talanti, un viņus tāpat, kā pirmajā konkursa dienā, pavadīs "Riga Jazz Quartet", kurā muzicē pianists Kristaps Vanadziņš, ģitārists Rihards Goba, basists Jānis Rubiks un bundzinieks Miķelis Vīte.

9. aprīlī pulksten 19.00 uzstāsies "Grammy" balvas nominants, Thelonious Monk konkursa uzvarētājs, komponists, dziedātājs un bundzinieks Džeimisons Ross no ASV. "Džezā var iemīlēties. Es iemīlējos šajā mākslas formā, jo tā māca, kā radīt un izpaust sevi," viņš teicis.

Foto: Ieskats konkursa “Riga Jazz Stage” finālistu koncertā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu