Ko sola zvaigznes? Nedēļas horoskops no 7. līdz 13. martam

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: pexels.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 7. līdz 13. martam.

AUNS

Droši vari ieplānot darbus, kas svarīgi, un izvirzīt ambiciozus mērķus. Nedēļa veiksmīga – būsi pirmajās rindās, lauru vainags tavs, tikai gribētos, lai bankas kontā vairāk. Tas ir labojams. Jārunā par algas pielikumu vai jāpievēršas savam biznesam. Kaut arī daudzi teic, ka būt uzņēmējam grūti – ja būsi savā vietā un īstajā laikā, tad veiksme uzsmaidīs. Turklāt ar tavu enerģiju neviens kalns nav par augstu. Domīgs noskaņojums sirdslietās. Vēlme kaut ko mainīt un darīt citādāk. Dažu brīdi arī mazliet eksplozīvs garastāvoklis – jāgādā par mieru un saticību.

VĒRSIS

Šonedēļ garlaicīgi nebūs. Dažādas idejas un vēlme izkāpt no ierastās komforta zonas. Vērsis pārsteigs citus ar savām iecerēm, un darboties gribu. Dažu brīdi arī pašam būs pārsteigums – tas esmu es? Vienmēr apdomīgais un nosvērtais? Darbojies! Labs laiks karjeras kāpienam un biznesa attīstīšanai. Vienīgais kavēklis – nepieciešamas kādas papildus zināšanas. Kursu un semināru piedāvājums ir plašs, un tu noteikti atradīsi vajadzīgo. Nedēļas nogalē vislabākā atpūta draugu lokā. Sirsnīgas sarunas un diskusijas par aktualitātēm.

DVĪŅI

Daudz informācijas. Lasot, klausoties vai skatoties ziņas, domā līdzi. Tāpat arī esi modrs, ja pie tevis nonāk privātās jomas informācija vai kādas baumas. Nesteidzies ar viedokli, pirms neesi iedziļinājies un visu pats pārbaudījis. Jā, un apdomīgs esi ar komentāriem sociālajos tīklos. Šī nedēļa ir ļoti piemērota dažādām lietišķām darīšanām, mācībām un augstiem sasniegumiem profesionālajā jomā. Jaunas idejas, jauni kontakti. Nedēļas nogalē uzmanies no pārlieku lieliem tēriņiem. It īpaši tad, ja gribi palutināt savējos ar dāvaniņām vai pusdienām restorānā.

VĒZIS

Paļaujies pats uz saviem spēkiem un pieredzi, jo darbs komandā šoreiz nedos tik labus rezultātus, kā cerēts. Turklāt kolēģi vai sadarbības partneri var kaut ko sastrādāt, bet pēc tam jāatbild vai jālabo tev. Un vēl... tu esi jūtīgs cilvēks, tāpēc jāuzmanās kaut ko izdarīt vai pateikt emociju iespaidā. Taču visādi citādi – nedēļa izdevusies. Iespējams, iegūsi vērtīgu pieredzi vai jaunas zināšanas. Kādam sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Nedēļas nogale – kopā ar savējiem mierā un draudzībā. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas pārvēršas nopietnās attiecībās.

LAUVA

Daudz domu un pārdomu par globālām tēmām. Dzīvosi līdzi pasaules notikumiem un ne katru dienu garastāvoklis būs tas labākais. Tajā pašā laikā ir lieliskas iespējas parādīt savas spējas profesionālajā jomā. Kolēģi vai darījumu partneri atzīs tavu autoritāti un novērtēs gan ieteikumus, gan padarīto. Lauvām tīk atrasties slavas saulītē, un šonedēļ to varēsi izbaudīt. Brīvdienās jāparūpējas par ģimeni. Kādam jāpalīdz vecākās paaudzes radiniekiem, kādam jāpievēršas pedagoģiskiem jautājumiem. Ja šobrīd esi viens, tad var uzdzirkstīt pēkšņas simpātijas. Tikai nesteidzini notikumus.

JAUNAVA

Enerģija mutuļo! Būsi gatavs ķerties pie lieliem darbiem vai pabeigt to, kas citiem nav bijis pa spēkam. Tev allaž patikusi kritiska un analītiska pieeja, tāpēc var gadīties pateikt arī kādu asāku vārdu, taču cilvēki par to neapvainosies, bet ieklausīsies. Aizraujoši notikumi privātajā dzīvē. Pavasaris sirdī un prātā, un sirds ilgojas pēc romantiskiem piedzīvojumiem. Brīvajā laikā dodies uz randiņu. Ja esi ar kādu kopā cieši, tad attiecības jāatsvaidzina ar sirsnīgu pasākumu divvientulībā. Netērē laiku nelietderīgās sabiedriskās aktivitātēs.

SVARI

Darbu tik daudz, ka nav pat lāga, kad elpu atvilkt. Varbūt esi uzņēmies pārāk lielu apjomu? Dažkārt tā notiek, ka labam cilvēkam darbā tiek uzticēts arvien vairāk un vairāk pienākumu. Un tad vienā brīdī atklāsme: pag’, tas taču līgumā nebija minēts! Ja tev ir savs bizness, tad arī jāpārskata pienākumu sadalījums un jānosaka prioritātes. Nedēļas nogalē ar sirdi un dvēseli nodosies mājas darbiem – jāsakārto telpas, jāatsvaidzina interjers, jānomaina aizkari vai pārklāji, lai mājoklī koši pavasarīgas krāsas. Svarīga arī sirdslietu tēma – kaislības un piedzīvojumi.

SKORPIONS

Darbā viss rit savu gaitu. Ja arī ir kādas pārmaiņas, tad tās, visticamāk, tevi būtiski neskars. Galvenais – neiesaisties attiecību skaidrošanā, turies tālāk no intrigām, un arī no neauglīgām diskusijām par aktuālām tēmām. Ja vēlies izdarīt ko patiesi noderīgu, iesaisties labdarībā un ziedo tiem, kam šobrīd grūti, un kam vajadzīga palīdzība. Brīvajā laikā iespējami dažādi romantiski piedzīvojumi. Kāds saņems simpātiju apliecinājumus, kāds ieraudzīs savu mīļoto jaunā gaismā. Kāds nonāks pie atziņas, ka ir laimes luteklis, jo dzīve dāvājusi īstu mīlestību.

STRĒLNIEKS

Ja tev jāpieņem kāds būtisks lēmums, visu pārdomā un novērtē plusus un mīnusus. Un atceries to sakāmvārdu, ka „ātri tikai blusas ķer”... Tas attiecas uz jebkuru dzīves sfēru – gan darbu, gan privāto dzīvi. Profesionālajā jomā svarīgi saprast, kas jādara uzreiz un kas var pagaidīt. Necenties ķerties pie vairākiem darbiem vienlaikus. Pārdomāts plāns un precizitāte ļaus palielināt ienākumus. Ir labs laiks peļņai un jaunu projektu attīstīšanai. Nedēļas nogalē daudz saimniecības darbu. Pavasara spodrības talka, teritorijas sakopšana un draugu ballīte.

MEŽĀZIS

Ja tev ir ar ko dalīties, dari tā. Svētīgs laiks labdarībai, lai palīdzētu tiem, kam patlaban grūti. Dots devējam atdodas – kā pozitīva enerģija. Tāpat arī ļoti iespējams, ka kolēģi vai darījumu partneri taujās padomu. Zināsi ko darīt dažādās situācijās un kā atrisināt sarežģītus jautājumus. Pašam var rasties noderīgas idejas par ienākumu palielināšanu. Jāraksta biznesa plāns un jārēķina, kas tur var sanākt. Nedēļas nogalē īpaši svarīga attiecību tēma. Iespējama viedokļu atšķirība ar mīļoto cilvēku. Diskutē, bet nesāc strīdu.

ŪDENSVĪRS

Rosīga nedēļa. Ir visas iespējas izpausties profesionālajā jomā, parādīt savas zināšanas, ar smaidu un šarmu atvērt daudzas durvis. Taču reizēm dvēselē ieskanēsies tā „vissirslikti” melodija. Tiešām? Esi objektīvs – apkārt daudz košu krāsu, un dienas rit veiksmīgi. Iespējamas labas idejas par ienākumu palielināšanu, kā arī jauni darījumu kontakti. Nedēļas nogalē gatavojies uz nopietniem mājas darbiem – kaut kas jāsaremontē, kaut kas jāpārkārto. Kad tas paveikts, tad vajag kaut kur izkustēties. Vislabākais – doties dabā.

ZIVIS

Pavasara sākums ir tavs laiks – mostas daba, mostas pozitīvas emocijas, sirsnība, mīlestība. Tu esi cilvēks, kurš vienmēr gatavs uzklausīt un palīdzēt. Varbūt vari savu artavu dot kādā labdarības pasākumā tiem, kam tā ļoti nepieciešama. Darbā daudz pienākumu un emocionāli dzīvosi līdzi visam notiekošajām. Neiesaisties, ja kāds vēlas paklačoties vai savīt kādu intridziņu. Brīvdienās lielisks pasākums kopā ar draugiem. Ja ne klātienē, tad virtuālajā telpā, pievienojot arī tos, kas svešatnē. Dažādas pārdomas saistībā ar sirdslietām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu