Pirmdienas horoskops: 7. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: pexels.com

Horoskops pirmdienai, 7. martam.

AUNS

Jau šodien ieplāno darbus, kas svarīgi, un izvirzi ambiciozus mērķus. Ja pirmdiena rosīga, tad arī nedēļa veiksmīga – būsi pirmajās rindās un gūsi atzinību.

VĒRSIS

Dažādas idejas un vēlme izkāpt no ierastās komforta zonas. Pārsteigsi citus ar savām iecerēm, un darboties gribu. Būs daudz atbalstītāju un domubiedru.

DVĪŅI

Šodien daudz jaunas informācijas, kas dos vielu pārdomām. Iespējams, ka darbā tev tiek uzticēti jauni atbildīgi pienākumi. Labas iespējas paspīdēt.

VĒZIS

Jāuzmanās kaut ko sastrādāt emociju iespaidā. Taču visādi citādi – diena izdevusies. Iegūsi vērtīgu pieredzi vai jaunas zināšanas. Kādam sāksies sekmīga sadarbība ar ārzemēm.

LAUVA

Ir piemērots brīdis, lai parādītu savas spējas profesionālajā jomā. Kolēģi vai darījumu partneri atzīs tavu autoritāti un novērtēs gan lietišķos padomus, gan padarīto.

JAUNAVA

Kritiska un analītiska pieeja jebkuram jautājumam ir tava stiprā puse. Var gadīties pateikt arī kādu skarbāku vārdu, taču cilvēki par to neapvainosies, bet ieklausīsies.

SVARI

Darbu pāri pārēm. Varbūt esi uzņēmies pārāk daudz? Dažkārt krietnam darba darītājam tiek uzticēts arvien vairāk un vairāk pienākumu. Vai tā līgumā bija noteikts? Varbūt par to jārunā.

SKORPIONS

Ja darbā kādas pārmaiņas, tad tās, visticamāk, tevi būtiski neskars. Galvenais – neiesaisties attiecību skaidrošanā, turies tālāk no intrigām, un arī no neauglīgām diskusijām.

STRĒLNIEKS

Darba jomā svarīgi saprast, kas jādara uzreiz un kas var pagaidīt. Necenties ķerties pie vairākiem projektiem vienlaikus. Pārdomāts plāns un precizitāte ļaus palielināt ienākumus.

MEŽĀZIS

Dažkārt pirmdienas ir tādas sarežģīta dienas. Kolēģi vai darījumu partneri taujās padomu, taču tu zināsi ko darīt problemātiskās situācijās un kā atrisināt sarežģītus jautājumus.

ŪDENSVĪRS

Tev ir visas iespējas izpausties profesionālajā jomā, parādīt savas zināšanas, ar smaidu un šarmu atvērt daudzas durvis. Ja dvēselē ieskanas pesimistiska nots, tā visdrīzāk ir tikai šķietamība.

ZIVIS

Darbā daudz pienākumu un emocionāli dzīvosi līdzi visam notiekošajām. Paveic savus pienākumus godprātīgi, bet neiesaisties, ja kāds vēlas savīt intrigu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu