Baltijas valstīs visstraujāk degvielas cenas kāpj Tallinā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Pagājušajā darba nedēļā visās Baltijas valstu galvaspilsētās turpināja celties degvielas cenas, straujāk cenām augot Tallinā, pēc tam sekoja Viļņa un Rīga. Tāpat novērots, ka dīzeļdegvielas cenu līmenis ir pietuvojies benzīna cenai, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Marta pirmās darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena palielinājās par 2,5% - līdz 1,655 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 4,9% un piektdien maksāja 1,557 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena palielinājās par 4,7% - līdz 1,629 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā auga par 6,1%, un piektdien maksāja 1,609 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena kāpa par 5,9% - līdz 1,799 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 7,4% - līdz 1,739 eiro par litru.

Rīgā un Tallinā autogāzes cenas piektdien palielinājās par 1,3% un maksāja attiecīgi 0,805 eiro un 0,79 eiro par litru, bet Viļņā autogāzes cena palielinājās par 1,4% un maksāja 0,722 eiro par litru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu