Kāpēc sievietēm jādāvina juvelierizstrādājumi?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Given.lv

Sievietēm būt skaistām un rotāties ir paticis visos laikos un apstākļos. Pat tad, ja līdzekļi ir pavisam ierobežoti, sievietes atradīs iespēju un veidu, kā sevi izdaiļot. Rotaslietas dāmu krājumos nekad nevar būt par daudz, tādēļ juvelierizstrādājumi bija, ir un būs viena no TOP dāvanām sievietei jubilejās, svētkos un citās dzīves situācijās.

Lai saņēmējas prieks būtu vēl lielāks un dāvana tiktu arī regulāri nēsāta, ir vērts tuvāk iepazīt gan pašu sievieti, gan viņas vēlmes un gaumi, taču jebkurā gadījumā – gaumīgi zelta juvelierizstrādājumi ir dāvana, ar kuru būtu ļoti grūti nokļūdīties. Kāpēc? Par to lasi turpinājumā.

Kādēļ ir vērts dāvināt zelta juvelierizstrādājumus?

Juvelierizstrādājumi no cēlmetāla parāda dāvinātāja attieksmi pret sievieti. Zelts cilvēku prātos no laika gala simbolizē vērtību, stabilitāti, eleganci, nopietnību, pārliecību par sevi.

Vīrietis, kurš dāvina savai sirdsdāmai zelta rotaslietas, kaut pašu smalkāko un mazāko, bez vārdiem pasaka, cik augstu viņš sievieti vērtē. Uzdāvinot jaunai meitenei jubilejā vai uz izlaidumu zelta kuloniņu vai auskariņus, mēs audzinām cilvēku ar labu gaumi un stila izjūtu. Sieviete profesionāle, kura pēc veiksmīgi noslēgta darba projekta apbalvo sevi ar sen izsapņotu rotaslietu, to uzvelkot, iegūst pavisam citu mirdzumu un pašapziņu.

To, ka zelta rotas ir klasika, kas nekad neizies no modes, droši vien visi jau būs dzirdējuši. Ir maldīgi domāt, ka zelta brošas un auskari vairāk iederas vēsturiskās filmās vai vecmāmiņu rotu lādītē. Mūsdienās dārgmetālu juvelierizstrādājumiem ir tik plaša modernu un aktuālu dizainu izvēle, ka kaut ko sirdij tuvu atradīs ikviens.

Zelta juvelierizstrādājumi ir piemēroti visu vecumu un dzīves stilu dāmām. Mūsdienās vairs nav jāievēro nosacījums, ka, rotājoties ar tiem, nepieciešams ģērbties grezni un svinīgi. Šodienas modes tendences atļauj un pat iesaka zeltu kombinēt ar visdažādākajiem stiliem – no lietišķā līdz romantiskajam, no glamūrīgā līdz sportiskajam.

Ja sievietei šķiet, ka dzeltenā zelta krāsa nepiestāv sejas tonim vai neiederas kopējā tēlā, iesakām izmēģināt baltā zelta vai dažādu nokrāsu sakausējumu izstrādājumus. Tāpat modē ir dažādi metālu un to nokrāsu kombinēšanas varianti - pieņēmums, ka zeltu un sudrabu vienlaicīgi valkāt ir bezgaumīgi, sen vairs nav spēkā.

Un visbeidzot – zelta rotaslietas ir paliekoša vērtība. Atšķirībā no bižutērijas, kas mēdz būt spilgta un efektīga, bet tomēr ir mazāk kvalitatīva un vairāk pakļauta modes tendenču svārstībām, gaumīgi piemeklēti zelta juvelierizstrādājumi to īpašniecei dažādās situācijās noderēs arī pēc 10, 20 un 50 gadiem, un saglabāsies mantojumā arī nākamajām paaudzēm.

Kādu rotu veidu izvēlēties? Auskarus, gredzenu, ķēdīti, varbūt rokassprādzi? Par to turpinājumā.

Foto: Given.lv

Zelta auskari - laba ideja, kad nezini, ko īsti dāvināt

Ja grūti izšķirties par dāvanu sievietei, zelta auskari vienmēr būs lielisks variants. Ja īsti neesi pārliecināts par saņēmējas gaumi, izvēlies kādu lakoniskāku dizainu, ko viegli pieskaņot dažādiem apģērbiem. Ir gandrīz neiespējami nošaut griezi ar gaumīgiem nagliņu vai riņķīšu tipa auskariem, kas iederēsies teju visos stilos un dzīves situācijās.

Jau neatkārtojamā Merilina Monro dziedāja par dimantiem kā meiteņu labākajiem draugiem. Viņas gaumei var uzticēties, tādēļ baltā zelta auskari ar briljantiem būs īstā dāvana, ko izvēlēties, ja vēlies pārsteigt mīļoto sievieti ar ko pavisam īpašu.

Zelta gredzeni kā mīlestības un uzticības simbols

Zelta gredzeni tradicionāli saistās ar nozīmīgiem dzīves notikumiem – saderināšanos, kāzām, gadadienām. Tie simbolizē mīlestību, uzticību, vienotību un bezgalību, bet tikpat labi tos var valkāt vienkārši kā rotaslietu, izceļot roku skaistumu. Zelta gredzeni 585, kas sevī apvieno gan skaistumu, gan izturību pret skrāpējumiem un deformācijām, kalpos lieliski vienmēr.

Foto: Given.lv

Zelta ķēdītes un kuloni piešķir šiku pat vienkāršiem tērpiem

Arī zelta ķēdītes 585, vienas pašas vai kopā ar interesantiem kuloniem un piekariņiem, lieliski papildinās modernas sievietes tēlu, vai pat kļūs par tā galveno akcentu. Piemēram, joprojām viens no aktuālākajiem un viegli sakombinējamiem vasaras imidžiem ir zili džinsi, vienkāršs balts T-krekls, kam kā aksesuāri izvēlēti zelta ķēdītes un kuloni - šim vienkāršajam komplektam piešķirot šiku un eleganci.

Papildus tam, zelta kuloni sievietēm var saistīties arī ar kādām īpašām atmiņām vai notikumiem. Izvēlies kulonu, kas nozīmēs, ko ļoti personīgu - tas var būt vārda pirmais burts, zodiaka zīme vai arī asociācija ar kādu notikumu, piemēram, ja ceļojumā apskatījāt bruņurupučus, kāpēc neatgādināt par šo skaisto mirkli, uzdāvinot piekariņu, kur redzams bruņurupucis? Atmiņas ir vērtība!

Zelta rokassprādze - gan stilam, gan statusam

Pie stilīgiem un efektīgiem tēla akcentiem pieder arī zelta rokassprādzes un aproces. Gan vieglas un gaisīgas rokassprādzes, gan smagnējākas un statusu apliecinošas aproces, ar piekariņiem, arī lakoniskas, valkājamas atsevišķi vai pa vairākām kopā - iespēju daudzveidība jebkurai gaumei.

Rotaslietu lādītes - labi aprūpētas rotas darīs laimīgu to īpašnieci

Lai vērtīgie juvelierizstrādājumi labi kalpotu ne vienu vien desmitgadi un liktu to īpašniecei mirdzēt, par tiem arī pienācīgi jāparūpējas. Katrai sievietei lieti noderēs rotaslietu lādīte vai kastīte, kur piemērotos apstākļos, glīti un pārskatāmi sakārtot rotas. Kāpēc gan to neuzdāvināt kopā ar jauno greznumlietu?

Rotaslietu lādītes arī ir dažādu veidu, lai tās labi izskatītos katrā interjerā.

Foto: Given.lv

Juvelieru veikals GIVEN - rotas dažādām gaumēm un maciņa biezumam

Kvalitatīvas rotas ir jāmeklē pie uzticamiem pārdevējiem. Rotaslietu veikals GIVEN ir Latvijā dibināts uzņēmums, kurš savas vērtības – skaistumu, radošumu un mīlestību, brīnišķīgu rotaslietu izskatā sniedz klientiem jau vairāk kā 20 gadus. Juvelierizstrādājumu veikali ir pieejami visā Latvijā, bet zinot mūsdienu paradumus, tagad arī internetā tiek nodrošināts plašs rotu klāsts ar detalizētiem aprakstiem un attēliem, lai vari izvēlēties īsto, neaizmirstot par drošību - katrs pirkums ir apdrošināts līdz tas nonāks Tavās vai dāvanas saņēmēja rokās!

Saskaņā ar uzņēmuma filozofiju, kvalitatīvas rotas nav tikai īpaši turīgo cilvēku privilēģija. Piedāvājumā ir rotaslietas visdažādākajām budžeta iespējām, kā arī ļoti pievilcīgas atlaides un bezprocentu nomaksas pirkuma iespējas. Dzīve ir jāsvin visiem un sievietes mums līdzās jānovērtē, tādēļ – ienāc GIVEN un izvēlies jau tagad!

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu