Ceturtdienas horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Kaķis
Kaķis Foto: Pixabay

Horoskops piektdienai, 11. martam.

AUNS

Garastāvoklis šodien mainīgs, un tas var atsaukties arī uz attiecībām ar kolēģiem un radiniekiem. Domā, ko un kā saki, lai kādu neaizvainotu.

VĒRSIS

Darbu daudz, bet, ja kāds ko lūgs, tad labprāt steigsi izpalīdzēt. Taču enerģijas krājumi nav neizsmeļami. Vakarā vajag atpūsties – aizej uz kādu kultūras pasākumu.

DVĪŅI

Visur jāpaspēj, viss jāsaorganizē. Dvīņiem, kā jau allaž, dzīve mutuļo un pienākumu netrūkst. Ja nāk kāds vilinošs darba vai karjeras piedāvājums, rūpīgi ievāc informāciju.

VĒZIS

Ļoti piemērots laiks jaunu zinību apguvei. Vajag palūkot tiešsaistes kursu un semināru piedāvājumu. Tur atrodamas noderīgas tēmas, kas nepieciešamas darbā.

LAUVA

Ja vēlies kolēģiem kaut ko aizrādīt, tad piedomā pie sarunas formas, lai kāds neņem ļaunā un neapvainojas. Varbūt jāuzņemas kādi papildus darbi, ar ko citi netiek galā.

JAUNAVA

Nekārto ar draugiem biznesa darījumus. Neaizdod un neaizņemies. Var rasties neprognozējamas situācijas finanšu lietās. Makā un bankas kontā jābūt kārtībai.

SVARI

Tev piemīt diplomāta spējas, bet šodien neej par šķīrēju, kur citi villojas un skaidro attiecības. Bieži tiek tam, kurš trāpās pa vidu, tā sena patiesība. Lieku reizi pārliecināties nevajag.

SKORPIONS

Šodien jādarbojas aktīvi! Piesaki savu kandidatūru augstākam amatam, meklē jaunus sadarbības partnerus, raksti projektus. Nauda bankas kontā - no paša paveiktā.

STRĒLNIEKS

Tev ir pieredze un izpratne par situācijām un cilvēku nodomiem. Prātā nāks interesantas idejas par peļņu un sadarbību. Ja nenobīsies un neslinkosi, tad vēlāk - patīkamas īsziņas no bankas.

MEŽĀZIS

Autoritātes stiprināšanas un gudru, viedu atziņu laiks. Dvēseles stāvoklis var būt diezgan sarežģīts – vēlme dzīvē kaut ko mainīt un galvas lauzīšana, kā to paveikt.

ŪDENSVĪRS

Tavas idejas ir oriģinālas, un tām nav konkurences. Varbūt daži tās līdz galam nesapratīs. Tas apbēdinās un radīs vēlmi mazliet ierauties sevī. Nedari tā, bet meklē domubiedrus, kas saprot.

ZIVIS

Viss plūst, viss mainās, un ļoti svarīgi sekot līdzi laika garam. Piesakies kursos vai pats paplašini redzesloku, lasot vai skatoties tīmeklī izglītojošus pasākumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu