"TikTok" hits: neapmierināts pircējs atrod mīlestību veikala klientu servisā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: tiktok.com/@jonah.taylorr

Amerikā populārā iepirkšanās centra "Target" klientam izdevies atrast mīlestību veikala tiešsaistes klientu servisā.

1. martā 20 gadus vecais mūzikas kolekcionārs Džona Teilors vietnē "Tik Tok" dalījās ar savu romantisko iepazīšanās stāstu, kas līdz šim saņēmis vairāk nekā 4,4 miljonus skatījumu. 

"Tātad, es sarunājos ar "Target" klientu servisa pārstāvi, un man šķiet, ka esmu atradis savu mūža mīlestību," video atklāj Džona, pievienojot ekrānuzņēmumus no abu sarakstes. 

Viņš atklāj, ka vērsās veikala "Target" klientu servisā, lai informētu par kādu sabojātu preci. Jaunietis tika savienots ar klientu speciālistu vārdā Pablo.

@jonah.taylorr a modern day love story! 🥰 #dating #target #chat #loml #loveofmylife #fyp #love #lovestory #bae #onlinedating #tinder #hinge #bumble ♬ original sound - jonah

Nevilcinoties apzinīgais veikala darbinieks apsolīja nosūtīt Teiloram jaunu preci, taču brīdī, kad lielākā daļa klientu būtu beiguši sarunu, Teilors atbildēja ar "Paldies, draudziņ!".

"Tu patiešām padarīji šo dienu labāku, paldies!" atbildēja Pablo.

"Es parasti esmu laipns pret klientu servisa darbiniekiem, jo zinu, ka viņu darbs mēdz būt stresa pilns. Un tad, kad viņš man rakstīja, ka esmu padarījis viņa dienu labāku, tikai tāpēc, ka biju laipns, es zināju, ka vēlos ar viņu turpināt sarunu," "BuzzFeed" atklāj Teilors. 

Teilors, saņēmis drosmi, vaicāja, vai Pablo ir brīvs vīrietis un vai viņi varētu turpināt saraksti kādā no sociālajiem tīkliem.

"Laikam šis ir liktenis!" atbildēja Pablo, un abi vīrieši paziņoja viens otram savus "Instagram" kontus.

Teilors sava "TikTok" video nobeigumā secināja: "Kuram vajadzīgas [iepazīšanās aplikācijas] "Tinder" vai "Hinge", ja tev ir "Target" klientu serviss?"

Abi viens otram seko sociālajos tīklos un virtuāli aizvadījuši pirmo randiņu. Pagaidām abi sarunājas tiešsaistē, tādēļ ka Pablo dzīvo Kalifornijā, bet Teilors - Pensilvānijā. Tāpat abi vīrieši mierināja ziņkārīgākos sekotājus, sakot, ka Pablo joprojām strādā "Target" un pēc šā atgadījuma nav ticis atlaists.

"Es esmu tik priecīgs! Mēs jau plānojam mūsu nākamo randiņu! Es nekad nebiju domājis, ka varētu satikt kādu tik netradicionālā veidā, tāpēc tagad uzskatu, ka jūs varat satikt "vienīgo" jebkur!" sacīja Teilors.

Pablo, kurš nav atklājis savu uzvārdu, arī neslēpa pārsteigumu par abu satikšanos. "Kurš to būtu domājis, ka saruna ar jauku klientu var izvērsties šādi?"

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu