Latvijas elektroniskās mūzikas pārstāvji izdod izlasi Ukrainas atbalstam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Elektroniskās mūzikas pārstāvji visā pasaulē aktīvi pauž atbalstu Ukrainai un nosoda Krievijas agresīvo militāro iebrukumu šajā valstī. Latvijas elektroniskās mūzikas producenti arī nestāv malā un 9. martā laiž klajā izlasi "LV 4 UA".

Visi ienākumi no skaņdarbu pārdošanas tiks nosūtīti Ukrainas elektroniskās mūzikas kopienām.

Kompilācijā ir iekļauti divu desmitu mākslinieku ieraksti (norādīti alfabēta secībā): Crying Skies, DarkMe, DJ Plastic, e91, Ellis Be, Holensen & Ewy, Ksenia Kamikaza, KUZUCUK, Laima Adelaide, Latino Dream, Miseralist, Nesra & Māra Ulme, Nikolass Bārnss, Nikola Negorods, Puffin, Sabīnē, Sirdsapes, Starpliktuve, Taran & Lomov, Tony (LV), Void Cells un ΩTek.

"Mēs visi esam šokēti par notiekošo Ukrainā, un mēs vēlamies atbalstīt nevainīgos civiliedzīvotājus, kuri cieš no kaimiņvalsts militārās agresijas," saka Ksenija Kamikaza, izdevniecības "Platz für Tanz" dibinātāja. "Pēdējos gados Ukrainas elektroniskā skatuve ir kļuvusi par nozīmīgu pasaules kultūras sastāvdaļu un, iespējams, katram no kompilācijas dalībniekiem tur ir draugi. Tagad ukraiņu mākslinieki glābj cilvēkus un bezpajumtniekus, palīdz ģimenēm apvienoties, rūpējas par slimajiem."

"LV 4 UA"
"LV 4 UA" Foto: publicitātes

"Peļņa no pārdošanas tiks novirzīta māksliniekiem, izdevniecību un klubu pārstāvjiem: pārtikas, medikamentu, nepieciešamo apģērbu iegādei. Ap viņiem ir izveidojušās lielas kopienas, un viņi personīgi zina, kam šobrīd palīdzība ir nepieciešama visvairāk," piebilst Kamikaza. “Vairāk par jebko citu pasaulē mēs gaidām šī netaisnīgā kara beigas. Lai miers atgriežas Ukrainā, lai mākslinieki atgriežas mākslā!”

Kompilācija ir pieejama Bandcamp platformā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu