Jauns vārds hiphopā: Karlo The

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Karlo The
Karlo The Foto: publicitātes

9. martā jaunais mūziķis Karlo The (īstajā vārdā Vilhelms Karlsons) publicējis mūzikas video singlam "Tarifs", kas ir arī daļa no šogad gaidāma minialbuma

Dziesma vēsta par kādu diezgan garlaicīgu un viegli neveiklu satikšanos, kur sarunas īsti nevedas un “puse mutes kustību ir dzērienā”. Dziesmas vizualizācija savukārt kontrastē šo ar dažām no iespējamajām galējībām, kur divu cilvēku tikšanās var nonākt.

"Jebkurš šāds scenārijs ir interesantāks par laika atsēdēšanu," uzskata pats mūziķis.

Dziesmas instrumentālo pavadījumu producējis Karlo The, sadarbojoties ar izcilo Latvijas mūzikas mākslinieku ansi, kurš atbildīgs arī par dziesmas pēcapstrādi. Šie abi izpildītāji iepriekšējo reizi sadarbojušies tālajā 2016. gadā Ghetto Games Cypher.

Dziesmas video tapis kopā ar kinematogrāfu Oskaru Lūsi, kurš ir kopautors arī 2020. gadā izdotajam singla "Pašportrets" video.

Karlo The savu muzikālo karjeru sācis 2020. gadā, lai gan pirms tam ir bijis atbildīgs par jau minēto projektu "Ghetto Games Cypher", kas norisinājās no 2016. līdz 2020. gadam, piesaistot tādus pašmāju hiphop izpildītājus kā Skutelis, rolands če, Prusax u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu