Sestdienas horoskops: 12. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 12. martam.

AUNS

Domīgs noskaņojums sirdslietās, bet dažu brīdi arī mazliet eksplozīvs garastāvoklis – jāgādā par mieru un saticību. Vēlme kaut ko mainīt un darīt citādāk.

VĒRSIS

Vislabākā atpūta draugu lokā. Sirsnīgas sarunas un arī diskusijas par aktualitātēm. Apspriedīsiet svarīgo bez lielām kaislībām un tu uz dažām norisēm palūkosies no cita skatupunkta.

DVĪŅI

Uzmanies no pārlieku lieliem tēriņiem. It īpaši tad, ja gribi palutināt savējos ar dāvaniņām vai pusdienām restorānā. Sirsnīga saziņa ar tuviem cilvēkiem svešatnē.

VĒZIS

Šī diena kopā ar savējiem mierā un draudzībā. Ģimeniskas noskaņas un sirsnība. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kas pārvēršas nopietnās attiecībās.

LAUVA

Daudz domu un pārdomu par globālām tēmām. Dzīvosi līdzi pasaules notikumiem un iedziļināsies dažādās niansēs. Vajadzētu sazināties ar draugiem, atpūsties un izvēdināt galvu.

JAUNAVA

Netērē laiku nelietderīgās sabiedriskās aktivitātēs vai neauglīgās diskusijās sociālajos tīklos. Jāsaplāno nākamās nedēļas darbi, lai viss notiek raiti un auglīgi.

SVARI

Pirmajā vietā mājas darbi – jāsakārto telpas, jāatsvaidzina interjers, jānomaina aizkari vai pārklāji. Svarīga arī sirdslietu tēma – kaislību virpuļi un piedzīvojumi.

SKORPIONS

Kādam simpātiju apliecinājumi, kāds ieraudzīs mīļoto jaunā gaismā, kāds nonāks pie atziņas, ka ir laimes luteklis, jo dzīve dāvājusi īstu mīlestību. Brīvajiem ļaudīm romantiski piedzīvojumi.

STRĒLNIEKS

Paraudzīsies apkārt un sapratīsi, ka daudz saimniecības darbu. Necīnies viens. Pavasara spodrības talka, teritorijas sakopšana un draugu ballīte ir labākais risinājums.

MEŽĀZIS

Svētīgs laiks labdarībai, lai palīdzētu tiem, kam patlaban grūti. Dots devējam atdodas – kā pozitīva enerģija. Ja tev ir kaut kas, ar ko dalīties, dari tā.

ŪDENSVĪRS

Gatavojies uz nopietniem mājas darbiem: kaut kas jāsaremontē, kaut kas jāpārkārto. Kad tas paveikts, tad vajag izkustēties. Vislabākais – doties dabā notvert pavasara sajūtu.

ZIVIS

Mostas daba, saviļņojas emocijas... Tu esi cilvēks, kurš vienmēr gatavs uzklausīt un palīdzēt. Varbūt vari savu artavu dot kādā labdarības pasākumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu