Kurām horoskopa zīmēm šonedēļ veiksies visvairāk?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Uzzini, ko sola zvaigznes no 14. līdz 20. janvārim.

AUNS

Šī nedēļa ļoti piemērota sabiedriskām aktivitātēm un prezentācijām. Ja tev ir kāda ideja, tad neturi sveci zem pūra, bet iepazīstini ar to kolēģus vai sadarbības partnerus. Meklē domubiedrus un sponsorus. Panākumi, atzinība un ienākumu palielināšana. Protams, nākotnē - pēc sekmīgas projekta realizācijas. Tagad gan ar finansēm jārīkojas apdomīgi, labāk pietaupīt, nevis tērēt. Nedēļas nogalē jautra tikšanās ar draugiem. Vajag atpūsties un izklaidēties, izvēdināt galvu, sakārtot domas. Ja vēlies kādam palīdzēt, iesaisties labdarībā.

VĒRSIS

Ik pa brīdim prāts nemierīgs, domas pie globālām tēmām un tādas kā bažas par stabilitāti. Palūkojies apkārt un ieraudzīsi daudz pozitīvu iespēju! Profesionālajā jomā var atvērties jauni ceļi uz karjeras virsotnēm un līdz ar to uz peļņu. Līdzās ir lieliski draugi un kolēģi. Varbūt kādā no viņiem pēkšņi un negaidīti pamanīsi ko tādu, kas iemet dzirkstīti sirdī. Vari iesaistīties labdarības pasākumos, rīkot talku vai kādu sabiedrisku akciju. Daudz pozitīvas enerģijas. Ja esi ar kādu kopā, tad gan jāgādā par saticību un jāpiedomā pie komunikācijas veida.

DVĪŅI

Darba nedēļa izdosies visnotaļ jaudīga. Rosīsies ar pilnu atdevi un ar savu enerģiju iedvesmosi kolēģus. Radīsies interesantas idejas, kas tiks novērtētas. Labs laiks arī jaunu kontaktu veidošanai un darbības paplašināšanai. Kā mēdz teikt: visi ceļi vaļā... Tikai jāizvēlas tas īstais. Ko nevarēsi izdomāt ar prātu, to pateiks priekšā

intuīcija. Kāds varbūt sapratīs, ka jāpapildina zināšanas un pieteiksies kursos. Brīvdienās svarīga attiecību tēma. Ja ir kas sakrājies uz sirds, tad izrunājies ar mīļoto un sarīko romantisku pasākumu.

VĒZIS

Daudz pienākumu mājās un ģimenē un privātās dzīves peripetijas par aizēnos profesionālās lietas. Iespējams, jārisina kādi komunālie jautājumi, jāpalīdz bērniem vai radiem. Ar mīļoto iespējami atšķirīgi viedokļi svarīgos jautājumos... Būs, ar ko nodarboties... Tikai neapspried privāto dzīvi ar cilvēkiem no malas, pat ar vistuvākajiem draugiem ne. Pats tiksi galā. Kādam darbā var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm, bet kāds jau sapņos par atvaļinājuma ceļojumu. Gribas ikdienai košākas krāsas. Brīvdienās pārskati tūrisma kompāniju piedāvājumus.

LAUVA

Profesionālajā jomā šonedēļ var nākties pieņemt dažādus svarīgus lēmumus un būs ātri jāreaģē uz situācijām. Kas jādara, tas jādara, tikai nerīkojies sasteigti. Ja vajadzīgs laiks, tad citē slaveno Skārletas O’Haras teicienu: „Par to es domāšu rīt!” Ar vārdu sakot, tad, kad emocijas rimušas, un domas galvā sakārtojušās. Ja kārtojamas darīšanas ar iestādēm vai bankām, sekmīgi tiksi galā. Nedēļas nogalē sirsnīgi brīži ģimenes lokā. Ja gribas savējos palutināt, sekot tomēr līdzi stāvoklim bankas kontā. Vari sarīkot kopīgas pusdienas vai dārza svētkus.

JAUNAVA

Pirmajā vietā finanšu tēma. Ik pa laikam prātā var ienākt doma: „Vai mans atalgojums atbilst darba apjomam?” Patlaban sarunām par naudu nav tas labākais laiks, mazliet jānogaida. Bet papildus pienākumus gan neuzņemies. Tavā darba līgumā taču kaut kas par darāmo rakstīts. Biznesa cilvēkiem savukārt jādomā par jauniem plāniem un plašāku vai citādāku „spēles laukumu”. Labs laiks jaunas sadarbības veidošanai. Svarīgas arī sirdslietas. Pavasara

vēsmas ar joni iebrāzušās dvēselē un tur atmodinājušas mutuļojošas krāces. Ļaujies kaislībām, baudi romantiku!

SVARI

Šajā nedēļā Svari apliecinās to, kas tiek rakstīts horoskopos par šo jauko un simpātisko zodiaka zīmi – grūti izšķirties svarīgos jautājumos, gribas mieru un harmoniju apkārtnē un dvēselē un var būt arī vēlme piekāpties tikai mīļā miera labad. Neuzņemies pārāk daudz darbu un necenties atrisināt visas pasaules problēmas. Pienākumu un atbildības sadalījumam jābūt samērīgam ar ieguldīto laiku, spēku un enerģiju. Nedēļas nogalē priecēs tas, ka beidzot vari būt kopā ar savējiem, izrunāties, pajokot, apsvērt kādus nākotnes plānus.

SKORPIONS

Darba vai biznesa ziņā nedēļa rāma – bez īpašiem kāpumiem vai kritumiem. Arī garastāvoklis tāds „pa vidam”. Ik pa brīdim gribēsies pabūt vienatnē, padomāt par svarīgo, iedziļināties situācijās. Ilgstošs apcerīgums robežojas ar pesimismu, tāpēc pārāk tam ļauties nevajadzētu. Pievērsies privātai dzīvei. Var atklāties, ka līdz ar pavasara atnākšanu mājās daudz darbu saradies. Brīvdienās nodarbojies ar tiem. Svarīga arī attiecību tēma, tajā daudz pozitīvu emociju, sirsnība un mīļums. Izbaudi dzīves skaistos brīžus. Ja esi sirdī brīvs, iespējama romantiska iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Labāk viens sens draugs, nekā simts jaunu... Tautas gudrības nenoveco... Neuzticies katram, kuram salda mēle un solījumi bilst kā no pārpilnības raga. Paļaujies uz sen zināmiem, pārbaudītiem cilvēkiem, bet svarīgās lietas tomēr pieskati pats. Darbā vai biznesā nemierīgi, tāpēc jābūt gatavam risināt visdažādākos jautājumus, arī tādus, kas šķietami nav tavā kompetencē. Toties ar ienākumiem un peļņas iespējām varēsi būt apmierināts. Brīvdienās paskati, kas darāms, un parosies mājas saimniecībā. Vari arī doties izbraucienā apskatīt Latvijas skaistās vietas.

MEŽĀZIS

Tev ir viedoklis! Un cilvēki to respektēs, jo pratīsi celt galdā pārliecinošus argumentus. Tādējādi ar tavu palīdzību tiks atrisinātas dažādas saspringtas situācijas darbā vai biznesā. Taču ļoti var gadīties, ka pats kādā brīdī nonāksi pie secinājuma: kādā jomā pārāk maz zināšanu. Mācīties nekad nav par vēlu un mūsdienās ir visdažādākās iespējas – gan kursi, gan semināri, gan klātienē, gan attālināti. Brīvajā laikā velti uzmanību attiecību tēmai, var gadīties kādi pēkšņi pavērsieni, strīdiņi, nesaprašanās. Arī šajā jomā – ar rāmu garu, loģiku un sirsnību.

ŪDENSVĪRS

Pavasaris iedvesmo. Daudz optimisma, daudz dzīvesprieka. Cilvēki labprāt ar tevi komunicēs, smeļoties pozitīvismu. Kāda tikšanās vai saruna var izdiedzēt simpātiju asniņu, kas izaug par mīlestības ziedu. Diezgan svarīga finanšu tēma. Radīsies interesantas un noderīgas idejas, kā palielināt ienākumus. Padomā, parēķini un ķeries pie realizēšanas. Nedēļas nogalē daudz mājas darbu: kaut kas jāsakārto, kaut kas jāparemontē. Bet, ja plānots mainīt sadzīves tehniku, to gan atliec uz citu reizi. Un uzklausi ģimenes idejas un ierosinājumus.

ZIVIS

Tāda sajūta, ka gaiss ap tevi kļūst elektrizēts – tik daudz pozitīvisma, šarms, enerģija. Darbā vai biznesā būsi pirmais darītājs un cilvēki tev sekos. Atbalstīs tavas idejas un varbūt arī iegūsi jaunus draugus. Komunikācijai šonedēļ dzīvē svarīga nozīme. Īstajā brīdī īstie cilvēki sniegs atbalstu un padomu un tu varēsi darboties vēl aktīvāk. Nedēļas nogalē pēc tāda traka skrējiena noteikti jāatpūšas. Esi pelnījis relaksēšanos, SPA vai skaistuma procedūru, varbūt nopēršanos romantiskā lauku pirtiņā. Palutini sevi no visas sirds.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu