Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 15. martam.

Izklaidei un iedvesmai

AUNS

Meklē domubiedrus un sponsorus. Panākumi, atzinība un ienākumu palielināšana. Laba diena, lai ieliktu pamatus jauniem, auglīgiem projektiem un iecerēm.

VĒRSIS

Prāts nemierīgs, domas pie nopietnām un globālām tēmām un tādas kā bažas par stabilitāti. Palūkojies apkārt un ieraudzīsi daudz pozitīvu izaugsmes iespēju.

DVĪŅI

Laba diena lietišķo kontaktu veidošanai un darbības paplašināšanai. Visi ceļi vaļā... Tikai jāizvēlas tas īstais. Ko nevarēsi izdomāt ar prātu, to priekšā pateiks intuīcija.

VĒZIS

Dažādi pienākumi mājās un ģimenē aizēnos profesionālās lietas. Iespējams, jārisina kādi komunālie jautājumi, jāpalīdz bērniem vai radiem. Diena paskries kā vēja spārniem.

LAUVA

Diena sākas ar nelielu stresu. Ja apspriežamas svarīgas tēmas, runā tikai tad, kad emocijas rimušas, un domas galvā sakārtojušās. Sekmīgi tiksi galā ar darīšanām iestādēs vai bankās.

JAUNAVA

Prātā domas, ka dari vairāk par to, kas iekrīt bankas kontā. Patlaban sarunām par naudu nav tas labākais laiks, mazliet jānogaida. Bet papildus pienākumus gan neuzņemies.

SVARI

Neuzņemies pārāk daudz darbu un necenties atrisināt visas iespējamās problēmas. Pienākumu sadalījumam jābūt samērīgam ar ieguldīto laiku, spēku, enerģiju un, protams, ar atalgojumu.

SKORPIONS

Nemierīgi. Daudz emociju. Pārdzīvosi par to, kas notiek darbā, kaut arī varbūt nekas traks nenotiek. Pievakarē ieskaties soļu skaitītājā un kārtīgi izstaigājies. Tas līdzsvaro.

STRĒLNIEKS

Neuzticies katram, kuram salda mēle un solījumi birst kā no pārpilnības raga. Paļaujies uz sen zināmiem, uzticamiem cilvēkiem, bet svarīgās lietas tomēr pieskati pats.

MEŽĀZIS

Iespējams, nonāksi pie secinājuma: kādā jomā pārāk maz zināšanu. Mācīties nekad nav par vēlu un ir visdažādākās iespējas – gan kursi, gan semināri, gan klātienē, gan attālināti.

ŪDENSVĪRS

Var rasties kādas problēmas sadarbībā, bet drīzāk tām būs emocionāls, nevis racionāls raksturs. Galvenais – sēsties pie sarunu galda un visu risināt ar vēsu prātu.

ZIVIS

Šodien dzīvē svarīga nozīme komunikācijai. Īstajā brīdī īstie cilvēki sniegs atbalstu un padomu un tu varēsi darboties daudz aktīvāk. Atceries viņus, kad būsi uz panākumu pjedestāla.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu