Jēkabpils reģionālā slimnīca meklēs jaunu valdes priekšsēdētāju

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pašvaldībai būs jāmeklē jauns Jēkabpils reģionālās slimnīcas valdes priekšsēdētājs.

Jēkabpils novada pašvaldībā atklāja, ka marta sākumā atlūgumu iesniegusi SIA "Jēkabpils reģionālā slimnīca" valdes priekšsēdētāja Margarita Meļņikova. Darbu valdē turpina Renārs Putniņš.

Saskaņā ar statūtiem slimnīcas valde darbojas trīs locekļu sastāvā, taču jau ilgāku laiku tajā ir tikai Meļņikova un Putniņš. Jēkabpils novada domes priekšsēdētāja vietnieks veselības un sociālo pakalpojumu jautājumos Aivars Vanags (K) aģentūrai LETA skaidroja, ka pašvaldība pašlaik meklēs otru valdes locekli un izvērtēs vajadzības pēc trešā.

"Ļoti labi, ka ir atrasts galvenais ārsts. Georgijs Moisejevs būs cilvēks, kas nodarbojas tieši ar medicīnas jautājumiem," sacīja Vanags.

Pēc viņa paustā, līdzko būs atrasts arī otrais valdes loceklis, tiks vērtēts, kā esošā valde spēj sastrādāties, un tad varēs lemt par trešā valdes locekļa nepieciešamību.

LETA jau ziņoja, ka Jēkabpils reģionālās slimnīcas galvenā ārsta pienākumus turpmāk pildīs Moisejevs.

Viņa kā galvenā ārsta darba pienākumi saistīti ar atbildību par visu ārstniecības un diagnostikas struktūrvienību darba kārtību, kvalitatīva un pacientiem droša ārstniecības procesa pilnveidošanu un kontroli, slimnīcas struktūrvienību gatavības nodrošināšanu obligātajām prasībām, informē slimnīcā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu