Ceturtdienas horoskops

CopyLinkedIn Draugiem X
Kaķis
Kaķis Foto: Pixabay

Horoskops piektdienai, 11. martam.

AUNS

Pozitīvas emocijas un intuīcija. Cilvēki vēlēsies komunicēt un ciešāk sadraudzēties. Caur pazīšanos var nākt arī izdevīgums lietišķās tēmās. Piemērots laiks prezentācijām.

VĒRSIS

Ir vērts pieteikt savu kandidatūru augstākam amatam, jo patlaban darbības paplašināšanai piemērots brīdis. Sekmīgi sakārtosi lietišķos jautājumus.

DVĪŅI

Daudz informācijas un jātiek skaidrībā, kura patiesa, kura nē. Pirms neesi izvērtējis, neizdari secinājumus un nepieņem lēmumus. Vakarā daudz darīšanu ar mīļajiem radiņiem.

VĒZIS

Šodien iespējas sekmīgi nokārtot darīšanas ar bankām vai līzinga kompānijām. Peļņa atkarīga no zināšanām un pieredzes. Kādam - izdevīga sadarbība ar ārzemēm.

LAUVA

Pienākumi un uzdevumi darbā var mainīties, un pavērties arī kādas vilinošas iespējas. Jaunos piedāvājumus izvērtē ar vēsu prātu. Tikai peļu slazdā siers par brīvu. Jārīkojas pārdomāti.

JAUNAVA

Lieliskas iespējas noslēgt jaunas vienošanās un papildināt ienākumus. Galvenais – aktīvi darboties. Padomā par jaunām zināšanām, piesakies kursos, iegādājies izzinošu literatūru.

SVARI

Orientējies uz sasniegumiem un domā par vērienīgiem plāniem. Darbā vai biznesā ieguldītā enerģija nesīs atdevi. Ir pienācis laiks straujiem soļiem doties uz priekšu.

SKORPIONS

Izcelsies ar pieredzi, autoritatīviem spriedumiem un zināšanām. Lieliskas iespējas parādīt savu profesionalitāti, tomēr esi gatavs uzklausīt arī citus. Viedokļu dažādībai ir nozīme.

STRĒLNIEKS

Rūpīgi jāplāno ienākumi un izdevumi. Taču šis ir labs laiks, lai liktu stabilus pamatus nākotnei. Domā un rīkojies, ķeries pie jauniem projektiem, lai ienākumi vairojas.

MEŽĀZIS

Pievērsies peļņas jautājumiem – vari meklēt jaunus, izdevīgus darba variantus, pievērsties savam biznesam vai ļaut priekšniekiem noprast, ka esi pelnījis algas pielikumu.

ŪDENSVĪRS

Jābūt apdomīgam naudas lietās, it īpaši tad, ja kārtojams nozīmīgs darījums. Var rasties pēkšņas iespējas labi nopelnīt, taču ir risks tikpat ātri iztērēties. Pērkot tehniku, pārbaudi kvalitāti.

ZIVIS

Prātā oriģinālas idejas par peļņu vai netradicionālu biznesu. Atsijā graudus no pelavām, jo pārāk ambiciozas ieceres labumu nenesīs. Meklē domubiedrus un atbalstītājus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu