Piektdienas horoskops: 18. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Kaķis
Kaķis Foto: Pixabay

Horoskops piektdienai, 18. martam.

AUNS

Ļoti iespējams, ka tevi aicinās iesaistīties vai organizēt kādu pasākumu vai labdarības akciju. Dari tā! Paveiksi labu darbu un pretī saņemsi pozitīvas emocijas.

VĒRSIS

Vari iesaistīties labdarības pasākumos, rīkot talku vai kādu sabiedrisku akciju. Daudz pozitīvas enerģijas, un cilvēki labprāt tev sekos un piedalīsies.

DVĪŅI

Sabiedriskas aktivitātes sniegs gandarījumu. Satiksi labus cilvēkus, būs patīkamas tikšanās ar draugiem, varbūt jāiesaistās kādā labdarīgā akcijā. Dots devējam atdodas.

VĒZIS

Piesakies kursos un apgūsti to, kas liekas vajadzīgs. Kādam veiksmīgi sakari ar ārzemēm lietišķajā jomā. Ja esi noilgojies pēc atvaļinājuma - plāno ceļojumu, ievāc informāciju par iespējām.

LAUVA

Ja tev piedāvā paaugstinājumu darbā vai citu izdevīgu variantu, vispirms noskaidro, kāds būs atalgojums. Ir iespējas iesaistīties interesantos projektos, bet jābūt modram un vērtējošam.

JAUNAVA

Ienākumi atkarīgi no tā kā mācēsi sevi pasniegt, kādas idejas piedāvāsi. Brīvos līdzekļus ieguldi mācībās. Taču atceries – piektdienas vakars kā radīts romantikai un mīļai kopā būšanai.

SVARI

Vairāk optimisma! Dzīve ir skaistāka, nekā šobrīd varbūt šķiet. Laiks mācībām, vai nelielam, izzinoša rakstura ceļojumam. To otro vari sākt plānot šodien, lai uz izvēlēto galamērķi dotos brīvdienās.

SKORPIONS

Ja rīkosies pārdomāti, radīsies iespējas noslēgt izdevīgus darījumus un pavairot ienākumus. Biznesa sarunām kārtīgi sagatavojies, lai tavi argumenti ir pārliecinoši.

STRĒLNIEKS

Labāki ienākumi, ja pratīsi darboties komandā un ieklausīties partneru viedoklī. Ir vērts apsvērt iespēju par ģimenes biznesu vai vismaz uzklausīt tuvinieku domas finanšu jautājumos.

MEŽĀZIS

Kaut arī tūdaļ brīvdienas, tev prātā daudz domu par lietišķām tēmām un karjeras virzību. Panākumi nedosies rokās viegli – jāiegulda sistemātisks darbs. Ieklausies draugu padomos.

ŪDENSVĪRS

Dzīve var uzdāvāt negaidītu iepazīšanos. Kaislības sagrozīs prātu un ļaus iepazīt jaunas emocijas. Taču mīlestības dzirkstelei nepieciešams arī intelektuālais segums.

ZIVIS

Jāķeras pie jauniem projektiem un ienesīgiem darbiem. Turot stūri droši rokās, savu „kuģi” vadīsi pretī sasniegumiem. Tomēr esi uzmanīgs finanšu darījumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu