Sestdienas horoskops: 19. marts

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops sestdienai, 19. martam.

AUNS

Jautra tikšanās ar draugiem. Vajag atpūsties un izklaidēties, izvēdināt galvu, sakārtot domas. Vienīgi tēriņos ievēro mērenību un izvērtē, kas ir un kas nav vajadzīgs.

VĒRSIS

Varbūt kādā sen zināmā cilvēkā pēkšņi pamanīsi ko tādu, kas iemet dzirkstīti sirdī. Ja esi ar kādu kopā, tad jāgādā par saticību un jāpiedomā pie komunikācijas veida.

DVĪŅI

Svarīga attiecību tēma. Ja ir kas sakrājies uz sirds, tad izrunājies ar mīļoto un sarīko romantisku pasākumu. Gaisā pavasara nojausma, kas ielīksmo dvēseli.

VĒZIS

Ar mīļoto iespējami atšķirīgi viedokļi svarīgos jautājumos. Neapspried privāto dzīvi ar cilvēkiem no malas, pat ar vistuvākajiem draugiem ne.

LAUVA

Sirsnīgi brīži ģimenes lokā. Ja gribas savējos palutināt, seko tomēr līdzi stāvoklim bankas kontā. Visu ar mēru. Vari sarīkot kopīgas pusdienas vai dārza svētkus.

JAUNAVA

Svarīga attiecību tēma. Pavasara vēsmas iebrāzušās dvēselē un tur atmodinājušas mutuļojošas krāces. Ļaujies kaislībām, baudi dzīvi un romantiku!

SVARI

Šodien priecēs tas, ka beidzot vari būt kopā ar savējiem, izrunāties, pajokot, apsvērt kādus nākotnes plānus. Tā teikt – atgūt to, kam darba nedēļā neatlika laika.

SKORPIONS

Uztaisi revīziju savā saimniecībā. Var atklāties, ka līdz ar pavasara atnākšanu mājās daudz darbu saradies – kaut kas jāiztīra, jāpārkrāmē, jāsašķiro. Šodien nodarbojies ar to.

STRĒLNIEKS

Izgulies, atpūties, tad paskati, kas darāms, un parosies mājās. Ja šķiet, ka viss vairāk vai mazāk kārtībā, tad dodies izbraucienā apskatīt Latvijas skaistās vietas.

MEŽĀZIS

Šodien velti uzmanību attiecību tēmai, var gadīties kādi pēkšņi pavērsieni, strīdiņi, nesaprašanās. Viss sakārtosies, ja pieiesi problēmām ar rāmu garu, loģiku un sirsnību.

ŪDENSVĪRS

Daudz mājas darbu: kaut kas jāsakārto, kaut kas jāparemontē. Bet, ja plānots mainīt sadzīves tehniku, to gan atliec uz citu reizi. Domājot par pārmaiņām interjerā, uzklausi ģimenes idejas.

ZIVIS

Brīvdienā pēc tāda traka darba nedēļas skrējiena noteikti jāatpūšas. Esi pelnījis relaksēšanos, SPA vai skaistuma procedūru, varbūt pēršanos romantiskā lauku pirtiņā. Palutini sevi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu